Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare flex

Vizitator pricop gelu

Postări Recomandate

Important e cît de mult îl folosești. Zici că-l vei folosi în gospodărie dar acum depinde cît de gospodar ești. Aici fiecare și-a format o părere după experiența personală. Eu am luat unul ieftin de 125/1kW pe ideea că îl folosesc ocazional și cel puțin la mine s-a dovedit o idee bună. Îl am de aproape 5 ani și pînă acum am făcut ceva lucrări, și-a scos banii de mult.

Un sfat bun ar fi: să nu cumva să-ți iei pînză pentru lemn, ia-ți un circular de mînă pentru lemn.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mac01

2

• daniel ignat

2

• Ion_Bumbu

1

• asterix196803

1

Am avut Skil de 710 W şi am fost nemulțumit. Cît a fost in garanție nu a mai mers. Am plătit 30 lei pentru cărbuni. Era gros şi puteai să-l foloseşti cu o singură mînă.Am luat un bosch albastru de 850 W la care sa terminat grupul conic după garanție. Menționez că era made in China.Acum am luat unul cu reglaj de turație de 1500W .Made in Germany. Foarte mulțumit. Se pare că sculele care le fac in Germania şi cele care sînt vîrf de gamă sînt mai calitative.Mai am o Makita de 700 W luată din talcioc merge foarte bine. O sculă profi luată din talcioc recomand şi eu . Trebuie testată cînd o achiziționezi, la noi comercianți sunt de acord .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări