Vizitator pricop gelu Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Buna ziua,doresc sa-mi cumpar un flex,si as dori niste indrumari asupra marcii. Am gasit in comert multe modele,de la firme no name,pana la Bosch,Makita,etc.Precizez ca flex-ul va fi folosit in gospodarie,pentru diverse debitari,nu industrial.Va rog sa ma indrumati. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 115,125,150,180 sau 230mm, de care vrei? Link spre comentariu
asterix196803 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Asta depinde doar de bugetul alocat ! Dar unul de clasa mijlocie adica de la 1100 de wati in sus este foarte potrivit pentru diverse utilizari debitare/taiere ...polizare/slefuire iar un model de la o firma mai cunoscuta ar fi indicat... Link spre comentariu
razvanmarius Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Daca iei cu disc de 125 mm, ia ceva de 850-1000W La disc de 180 cu 1500-2000W te apesi pe el cat vrei si nu-l opresti. La disc de 230, cu cat e mai puternic cu atat mai bine. Deci peste 2000W. Iar la capitolul marca, Makita are un raport calitate-pret foarte bun. Si Bosch e foarte bun, Metabo de asemenea. Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Am lucrat cu cele mentionate de razvanmaruis si Metabo este foarte fiabil(cel cu variator de turatie) Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) Recomand DEWALLT. Il va folosi si nepotii tai. Dar costa ceva mai mult decat celelalte. Editat Ianuarie 10, 2017 de PINTI Link spre comentariu
daniel ignat Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 pentru acasa flex Budget sau Einhel Link spre comentariu
comanici Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 La un compromis putere/fiabilitate/pret ,cred ca s-ar califica un parkside, destul de bine Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) Eu am black-decker de 750 watti..... bun si ieftin.....175 lei. Nu am zis foarte bun. Dar am pus mana pe un flex makita de 800 watti ....alta mancare de peste....am ramas placut surprins. Aceeasi panza de taiat (1mm/115)......makita mergea de te ungea pe suflet pe cand black-decker-ul meu avea mici vibratii, usor sezibile la mana. Sa nu mai vorbim ca makita era si mai usor. Nu degeaba costa makita cu 100 lei mai mult. Si dewallt sunt scule foarte bune..dar scumpe rau.... Editat Ianuarie 10, 2017 de mac01 Link spre comentariu
Adrian Pruna Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) Dar oricum Black-ul se apropie bine de tot de Makita. Este catalogat de producator, hobby, dar eu il folosesc industrial si il am deja de un an. Este de 900W, 125mm, 200 RON. Am mai avut unul de 701W si l-am folosit 7 ani, la acelasi nivel. Daca azi nu lucra, maine sigur il forjam. Foarte multumit. La un moment dat chiar m-am saturat de el, i-am si spus ca daca se strica nu am sa-i reprosez nimica. In final s-a dus grupul conic, toti dintii s-au uzat uniform deodata. Panza statea pe loc, dar motorul mergea ceas. Dupa atatia ani, nu-mi venea sa cred ca mai avea inca aprox. o treime din perii. Precizez ca l-am avut din Italia si scria pe el England. Cel pe care il am acuma este PRC. Mai am Metabo si Makita, multumit, dar alti bani si deja le-am schimbat periile. Deci pentru ce iti trebuie, garantez pentru Black & Decker. De asemenea in aceasi categorie se poate incadra si Parkside. Uita de Einhell, Stern, Stanley, Panzer, Ferm. Editat Ianuarie 10, 2017 de Adrian Pruna Link spre comentariu
spik Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Minim un Bosch albastru...restul sunt povesti!Nu mai e cea fost, nici la hobby nici la profi! 1 Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) CUMPARA GWS 26-230B AI PIESE ORICAND LA ORICE ORA pentru ce sa enumerat mai sus stai dupa piese Editat Ianuarie 10, 2017 de kinderu56 Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) Cumpara un makita si nu o sa ai nevoie de piese de rezerva. Al meu cred ca face vreo 12 ani, a taiat multe la viata lui, niciodata nici cea mai mica problema. Editat Ianuarie 10, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) Nici la black-decker nu o sa aiba probleme cu piesele...se gasesc. Nu spun ca nu este bun.... dar nu are finetea la altele mai pricopsite...gen makita. Eu am ingenuncheat in patru ani un black-decker...i-am schimbat carbunii de vreo cinci ori...originali 25 lei setul. Era folosit la greu...nu respira deloc de dimineata pana seara...ba la taiat, ba la smirgheluit, ba la curatat.... ce sa mai si-a scos banii de zece ori. Pana la urma a iesit fum din rotor. Un rotor nou costa 125 lei...asa ca am renuntat la el si am cumparat alt flex identic la 175 de lei.. Cateodata reparatia nu mai renteaza....pe cel vechi l-am pastrat de piese. Editat Ianuarie 10, 2017 de mac01 Link spre comentariu
daniel ignat Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 bosch verde nu-i ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum