Toni Marginean Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Am de repus in functie un releu pentru controlul temperaturii model T154 fabricat de firma italiana TECSYSTEM. As dori o schema a sursei. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) Cat ... atat http://forum.cxem.net/index.php?/topic/126815-t-154-temperature-controller/ Am readus la viata ceva similar aflat in dotarea unui cuptor de tratament termic , dar schema , ioc. Editat Ianuarie 10, 2017 de leoncris Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Multumesc de interes Leon! Eu am la servici asemenea controler si s-a defectat ireparabil sursa. Din limba rusa, pe care am facut-o in clasele 5-8, mai stiu putine cuvinte dar stiu citi si multe se pot descifra. Schema mea este urmatorul model dar la cuple la fel. Ma interesa doar ce tensiuni scoate sursa si am gasit mentionat in topicul trimis de tine. Stima! Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Pentru tine Toni , oricand cu placere. Un an nou pe gustul tau ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Pentru cei ce mai intalnesc acest deranjament: sursa scoate 2 tensiuni, 10V si 13V la 500mA. Am adaptat o alta sursa si s-a rezolvat. Multumesc Elforum de gazduire! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum