v67 Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 am un frigider (productie 1990)are garnitura etansare(usa) inutilizabila am gasit una foarte ieftina (20 ron noua) nu se potriveste exact ,as putea sa iau din lundime si sa adaug in latime ? cum? multumesc Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Ca să iei din lungime poți doar prin tăiere.Dar ca s-o lățești numai prin punerea în paralel a două benzi. Link spre comentariu
v67 Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 multumesc pe locul inbinarii pun o banda adeziva Link spre comentariu
daniel ignat Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 garnituri dedicate https://www.pieseuzcasnic.ro/117-garnitura-usa-frigider-congelator-combina-frigorifica Link spre comentariu
Taraxacus Postat Ianuarie 21, 2017 Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 am făcut și eu așa o manevră. Garnitura cînd o tai nu trebuie tăiată la jumătate ci la 1/3 , trebuie scoasă banda aia elastică magnetică și inversate cele două bucăți astfel încât la îmbinare să fie o porțiune continuă. La partea unde nu este magnet trebuie băgat în tub o fășie de plastic unsă cu prenadez (Moment). În partea cu burduf trebuie aplicat pe deasupra pentru îmbinare o fâșie de leucoplast de ăla clasic de pânză pee care se aplică peste lipicul alb prenadez (Moment) . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum