cearda Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Sursa se numeste :DPS5015 Se gaseste la comanda din china ,eu am platit 150 ron + transport (DHL) 150 ron,pret final 300 ron. In 7 zile produsul a ajuns. Caracteristici: Intrare tensiune: 6v-60v maxim. Iesire tensiune: 0v-50v , 0A-15A. Putere iesire: 0-750W Rezolutie tensiune: 0.01V Rezolutie curent: 0.01A Protectie la scurt circuit. Protectie la supratensiune. Protectie la supraincalzire, daca depaseste peste 65 grade,se opreste. Asa arata: Teste gasiti aici:http://budgetlightforum.com/node/50274 http://lygte-info.dk/review/Power%20DPS5015%20charts%20UK.html Video gasiti pe youtube. Asa arata deocamdata a mea: Carcasa de UPS, traf de: 10A - 26V,punte de 30A,Cond-10 000 micro/50v. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 (editat) ai testato la scurt?, modelul care il am eu mai are la borna de + la out un led ai ideie la ce foloseste acel led la minutul 9:03 Editat Ianuarie 12, 2017 de kinderu56 Link spre comentariu
cearda Postat Ianuarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Da,protecția la scurt funcționează, în momentul când se produce scurt pe ieșire, pe sursa apare (display):0v.Ledul acela nu știu ce rol are. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 ai puso la treaba cu functioneaza? Link spre comentariu
cearda Postat Ianuarie 15, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 ai puso la treaba cu functioneaza?Am testat sursa la o bormasina cu acc,invertor tv,leduri.Nu am înțeles cum o pot folosi ca încărcător pentru baterii.Am uitat sa precizez,în momentul când avem scurtcircuit pe ieșire,sursa va arata 0v iar la: Output power, va arata consum.Era super dacă scoteau varianta analogica,sursa folosește TL594. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 pai ce consum sa arate ? daca faci un scurt mai serios cu un consum de 10A ce se intampla ? sa inteleg ca integratu marcat cu numele surdei este TL594 Link spre comentariu
cearda Postat Ianuarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Da,integratul folosit este TL 594,indiferent cum este setata,dacă fac scurt a-mi arata pe ieșire consum de 1 Watt.Cel puțin asa se comporta cea de la mine. Link spre comentariu
puriu Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 O sursa buna trebuie sa aiba si limitatre de curent reglabila. In acest caz se poate folosi si la incarcarea bateriilor si la electroliza. Daca nu are, este caca. Alta conditie este sa reziste la sarcini inductive (motoare, relee, etc). Am avut surse romanesti de 40 V si 5 A care crapau daca alimentau un motoras de c.c. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 am alimentat motoare cu sursa si nu are nicio greata Link spre comentariu
Mihai85 Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 (editat) Nu am studiat in amanunt aceasta sursa. Sa inteleg ca tensiunea maxima de iesire este in concordanta u tens de intrare. Adica de exemplu bagi 20v si tens max de iesire este de 20v minus caderea pe Rds+ shunt. Nu are si parte de step-up/bost convertor, nu? Editat Ianuarie 26, 2017 de mihaitza1985 Link spre comentariu
Vizitator Gabriel Mircea Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 O sursa buna trebuie sa aiba si limitatre de curent reglabila. In acest caz se poate folosi si la incarcarea bateriilor si la electroliza. Daca nu are, este caca. Alta conditie este sa reziste la sarcini inductive (motoare, relee, etc). Am avut surse romanesti de 40 V si 5 A care crapau daca alimentau un motoras de c.c. Am și eu această sursă. Am alimentat sursa cu un transformator toroidal cu ieșire de 45v/12A. Din punctul meu de vedere este foarte bună din următoarele motive: 1. Are în setări 10 programe memorabile de intensitate și tensiune; 2. Poți limita curentul și intensitatea de ieșire, iar în caz că le depășești, se oprește automat; 3. Are protecție la scurt, chiar dacă lucrezi în intensitate mare; 4. Are protecție la supraîncălzire; 5. Am încărcat cu ea acumulatori auto, acumulatori NiMg, LiIon. Pentru siguranță, i-am montat siguranțe fuzibile atât la intrarea în transformator, cât și la intrarea în sursă. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Am și eu această sursă. Am alimentat sursa cu un transformator toroidal cu ieșire de 45v/12A. Din punctul meu de vedere este foarte bună din următoarele motive: 1. Are în setări 10 programe memorabile de intensitate și tensiune; 2. Poți limita curentul și intensitatea de ieșire, iar în caz că le depășești, se oprește automat; 3. Are protecție la scurt, chiar dacă lucrezi în intensitate mare; 4. Are protecție la supraîncălzire; 5. Am încărcat cu ea acumulatori auto, acumulatori NiMg, LiIon. Pentru siguranță, i-am montat siguranțe fuzibile atât la intrarea în transformator, cât și la intrarea în sursă. Aceasta sursa se gaseste la vanzare in Romania? Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Daca este vorba de sursa din primul post se gaseste in Romania la 349 lei fix de unde am cumparat eu dimmerul. Din punctul meu de vedere mai mult de 150 lei nu merita. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 CITAT: Am și eu această sursă. Am alimentat sursa cu un transformator toroidal cu ieșire de 45v/12A. Din punctul meu de vedere este foarte bună din următoarele motive: 2. Poți limita curentul și intensitatea de ieșire, iar în caz că le depășești, se oprește automat; 5. Am încărcat cu ea acumulatori auto, acumulatori NiMg, LiIon. Orice acumulator descarcat ia initial un curent mare. Daca sursa se opreste la supracurent cum ai putut incarca acumulatori? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum