Vizitator razvy_me Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 as dori sa pun in interiorul unor boxe niste leduri ... incintele sunt bass-reflex si as dori ca lumina sa se vada prin tuburile de bass...pot sa prind la filtru niste leduri??sau cum sa fac??ms anticipat :partyman: :partyman: :weedman: Link spre comentariu
mircea888 Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 da poti, in functie de puterea amplificatorului si impedanta difuzorului, deci de tensiunea care ajunge pe boxa pui mai multe led-uri in serie legate la difu de bass ca sa se aprinda numai pe bass.Numai ca led-urile au polaritate deci se vor aprinde numai pe o semiperioada a semnalului pe cand un bec se aprinde pe toata perioada.Eu puneam niste becuri de vreo 12V(vezi sa nu fie puternice) de la o instalatie de brad si mergeau bine, se vedeau frumos. Link spre comentariu
Blind Postat Mai 2, 2007 Partajează Postat Mai 2, 2007 Cauta pe forum, s-a mai discutat ceva asemanator (cu leduri alimentate direct de la amplificator, prin cablul ce duce la boxa, si mai multe derivatii pe tema asta). Spor a cautat! Link spre comentariu
zal Postat Mai 3, 2007 Partajează Postat Mai 3, 2007 Am folosit si eu odata cite un led inseriat cu o rez. de 3,3KOhmi ptr. amplif de 50-100W/8Ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum