Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pensie.......

GEO 53 BN

Postări Recomandate

Cum se pot lua 500 de zile de medical ?

Eu stiu ca nu se pot depasi 180.

Practic, am reusit sa iau 119 zile.

Colegu' @em2006,

Poti lua concediu medical de 500 de zile ,dar n-as dori nimanui sa primeasca un ''concediu medical''asa de lung. Sa fiu mai explicit. Am avut niste probleme de sanatate. Am fost operat la colon si mi-a fost indepartat o bucata de 15cm. De ce am fost operat? Am avut o tumora, care din pacate, s-a dovedit a fi de natura canceroasa. Dupa operatie am facut citostatice. Medicul oncolog, la care sint luat in evidenta,mi-a recomandat 12 luni de concediu medical.Dupa ce s-a incheiat anul am mai primit inca jumatate de an, de la comisia de exertiza in urma recomandarii medicului curant,la care sint luat in evidenta. Acum trebuie sa ma prezint tot la 6 luni pentru a-mi face analize(nivelul de marcheri tumorali) si anual pentru CT(computer tomograf). Sa nu creada cineva ca am primit concediu medical, asa, de-a moaca.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Nu pot sa-ti urez decat sanatate maxima, ceea ce imi doresc si eu peste 12 ani, 7 luni si 30 de zile, cand voi putea sa ies la pensie anticipata. Asta daca nu schimba astia legea, ca asa se zvoneste pe la TV.

Link spre comentariu

"Asta daca nu schimba astia legea, ca asa se zvoneste pe la TV." Adica cum? Tot astia vor fi si atunci la putere?! Sa ajungi si sa traiesti la pensie multi ani sanatosi. Acum realizez ca mai mult conteaza cum traiesti decat durata vietii.

Editat de gica70
Link spre comentariu

,,Acum realizez ca mai mult conteaza cum traiesti, decat durata vietii."

Adevarat grait-ai!

Decat doua sute de ani ca cioara, mai bine doua zeci ca vultur.

Asa zice zicala.

Optim, ar fi o medie, la ambele asteptari si impliniri de la viata.

Multa sanatate si multi ani inainte!

Link spre comentariu

Nu pot sa-ti urez decat sanatate maxima, ceea ce imi doresc si eu peste 12 ani, 7 luni si 30 de zile, cand voi putea sa ies la pensie anticipata. Asta daca nu schimba astia legea, ca asa se zvoneste pe la TV.

@GEO53BN,

multa, multa sanatate si noroc sa ai!!

Grig

Multumesc mult pentru urarile de sanatate,domnilor. Va doresc sa aveti parte de tot ce-i mai frumos pe lume. Sanatate cit se poate demulta si liniste. Ce-ti poti dori mai mult cind esti pensionar?

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Nepoti care sa te scoata din ale tale!

Doamne-ajuta! Fiica-mea este maritata de 8 ani...si creste mîța,in loc sa faca copii!...da' să nu-i spuneți ce am zis că se supără!...am nadejde cu feciorul , i-am făcut nunta de curand!....având in vedere ca toamna asta ies la pensie...mi-ar fi drag de 1-2 zgâmboi mici!...zău!...pun la bătaie părul care mi-a mai rămas....!!

Link spre comentariu

Nepoti care sa te scoata din ale tale!

Din pacate n-am nepoti inca. Nu stiu cind o sa ma ''pricopsesca'' cu un nepot sau nepoata. Jobul pe care-l au, le rapeste mai tot timpul. Pleaca pe la 7-8 si se intorc pe la 7-8 dupa masa, citeodata si mai tirziu. Cind ajung acasa sint rupti de oboseala. Sper sa-si faca timp si pentru un copil. Vremea trece iar eu imbatrinesc. Tare-as vrea sa pot duce de minuta, prin parc, o mogildeata de om.Sper sa prind si vremurile alea.

Link spre comentariu

Al meu nepotel e prin .de, cind vine pe aici ne bucuram tare de el, ne intelegem cu el mai greu la inceput dar dupa aia

isi aduce aminte si de romana.

Link spre comentariu

Al meu nepotel e prin .de, cind vine pe aici ne bucuram tare de el, ne intelegem cu el mai greu la inceput dar dupa aia

isi aduce aminte si de romana.

Sa-ti creasca mare nepotelul si sa va bucurati(voi, bunicii,dar si parintii) de el si de nazbitiile lui. Oare de ce bunicii se ''topesc'' dupa nepoti,lasindu-i sa face ce vor ei? Cind au fost mici, ne erau dragi de nu mai puteam. Dupa ce au crescut am devenit mai exigenti cu ei,punindu-i la ''punct'' cind faceau vreo nefacuta. Intr-un cuvint, nu-i ''pardonam''.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

44 de ani de munca...o "viata" intreaga...! Eu as zice sa iti petreci timpul liber in mod cat mai placut,posibil activ(fizic vorbind),nu de alta dar asa cum se spune..."nu mai ai pe cat ai trait..." ! Sau...poate vrei sa pacalesti STATUL si sa mai muncesti pana o sa mai ai inca cativa zeci de ani,primesti ...inca o pensie...NESIMTITA ! :rade: Aceasta afirmatie nu are legatura cu tine,am vrut sa zic de..."unii" care primesc tot felul de "pensii speciale"....stand degeaba ! :n1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări