GEO 53 BN Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 (editat) ................................................... Cand implinesc 65 ani mai primesc un supliment pentru armata ? Sau valoarea pensiei ramane neschimbata ? Cred ca cel mai indicat ar fi sa te interesezi la casa de pensii. Ei sint cei mai in masura sa te lamureasca. Cred ca o sa ma duc pe la casa de pensii si sa cer lamuriri suplimentare. Peste un an si ceva fac 65 de ani si nu cred ca mi-ar strica ceva in plus la pensie, de fapt n-ar strica nimanui. Editat Mai 11, 2017 de Toni Marginean Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Salut, azi la posta am primit 805 lei in loc de 850. M-am gandit ca poate fi o modalitate de a insela batranii care inca nu s-au obisnuit cu sistemul nou, ei folosind inca formula cu 50 in loc de 5 lei si 500 in loc de 50 lei. Recunosc ca pt mine cel putin bancnotele mari sunt de 500000, 1 milion iar calculele le fac tot in formula veche. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Incet, incet , cam prin August sper sa prind pensia! Invidia e mare. Unii mai au cateva zile. Altii, vreo 12 ani pana la anticipate.... Facand abstractie de ceea ce am scris mai sus, cred ca este foarte important sa ai o ocupatie, si pentru vremea cand iesi la pensie. Ca doar n-oi sta ca o leguma. Te paste Alzheimer-ul. Si nu e placut, am caz in familie. E un chin pentru ceilalti. Preventiv, in momentul in care mi-am proiectat casa (visurilor mele, intre noi fie vorba), am prevazut si un spatiu de vreo 25mp pentru atelierul meu de electronice si radioamatorism. Cat sa-mi tina creierul in activitate. Chit ca voi asambla receptoare cu reactie cu EFT319, tot voi face ceva. O seara buna si pensie placuta - cui are. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Salut, azi la posta am primit 805 lei in loc de 850. M-am gandit ca poate fi o modalitate de a insela batranii care inca nu s-au obisnuit cu sistemul nou, ei folosind inca formula cu 50 in loc de 5 lei si 500 in loc de 50 lei. Recunosc ca pt mine cel putin bancnotele mari sunt de 500000, 1 milion iar calculele le fac tot in formula veche. Curios, ar fi trebuit sa va creasca pensia dupa 1 iulie! Daca mai era impozit ai fi zis ca ai intrat la alta categorie de impozitare dar asa........... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Nu am postat pt valoarea pensiei ci pt a vedea si parerile/ pataniile altora fata de banuiala mea ca angajata postei ar fi facut un obicei din a insela batranii ce usor ar confunda 50 lei cu 5 lei. Pensia este mica pt ca ultimii 15 ani am avut program de 6 ore iar in cei 11 ani munciti pe vremea tovarasului nu eram cadru de nadejde si am stat mereu cu salariul minim. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Facand abstractie de ceea ce am scris mai sus, cred ca este foarte important sa ai o ocupatie, si pentru vremea cand iesi la pensie. Ca doar n-oi sta ca o leguma. Am pregatit atelierul, gradina, casa dar am de lucru mai mult decit pot duce! Sper sa mai termin cu aranjatul pina`n toamna! Pina acuma nu pot zice ca duc lipsa de acivitate, cind eram la job aveam simbata libera, acum din parti! E zi de lucru din vara pina`n seara! Link spre comentariu
CIBY2 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Nu am postat pt valoarea pensiei ci pt a vedea si parerile/ pataniile altora fata de banuiala mea ca angajata postei ar fi facut un obicei din a insela batranii ce usor ar confunda 50 lei cu 5 lei. Pensia este mica pt ca ultimii 15 ani am avut program de 6 ore iar in cei 11 ani munciti pe vremea tovarasului nu eram cadru de nadejde si am stat mereu cu salariul minim. Pai si pe talonul de pensie ce scrie? 850 sau 805? Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Exact! Iar numararea banilor se face la casierie, nu acasa. Eu sper sa fie o explicatie rationala. Mi-ar parea rau sa fie inselaciune. Link spre comentariu
em2006 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 .... Dupa un concediu medical de 500 zile, am hotarit sa ma pensionez... Cum se pot lua 500 de zile de medical ? Eu stiu ca nu se pot depasi 180. Practic, am reusit sa iau 119 zile. Link spre comentariu
mihaighe Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Sant la pensie de 3 ani iar ca vechime in munca am 35 ani.Toti anii de munca au fost efectuati ca persoana cu handicap de GR2. Acum pensia nu e mare(1500) dar o completez cu mici lucrari suplimentare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Pai si pe talonul de pensie ce scrie? 850 sau 805? CITAT: Posted Yesterday, 20:39 PM Salut, azi la posta am primit 805 lei in loc de 850. Pe talon scrie 805 lei dar ma asteptam sa gasesc o fraiera sa-mi dea 850 lei. Link spre comentariu
VAX Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Sa nu asteptati cu mare bucurie sa iesiti la pensie, ca nu este vacanta mare. Vine repede sfarsitul, incep tratamentele cu Cimitirol, picaturi de Clopotamina, fizioterapie cu carbuni leganati, bai cu namol pentru obisnuirea cu pamantul. Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 (editat) Da ... dar dupa tratamente se intra in colivascenta ! Altfel ... toata stima pentru colegii ( deja ) pensionari , carora le urez o viata cat mai lunga si linistita . E meritata , dupa zeci de ani de serviciu , cu bune si rele . Vremurile au fost cum au fost ... Personal , as putea iesi oricand ... dar mai " trag " de mine ... sentimentul ca pot trage oricand pe dreapta e reconfortant , si un sprijin moral . Cel putin pentru mine . Altfel , am si o chestie privata , probabil n - am sa lenevesc ... sau , cine stie ? Editat Iulie 25, 2017 de gauss 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 (editat) Sa nu asteptati... Nu pot sa spun decit multumesc, asemenea! Editat Iulie 25, 2017 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 (editat) "Sa nu asteptati cu mare bucurie sa iesiti la pensie, ca nu este vacanta mare. Vine repede sfarsitul, incep tratamentele cu Cimitirol, picaturi de Clopotamina, fizioterapie cu carbuni leganati, bai cu namol pentru obisnuirea cu pamantul." Vax! Ba chiar e foarte bine la pensie, pentru mine! Editat Iulie 25, 2017 de gica70 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum