Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pensie.......

GEO 53 BN

Postări Recomandate

5 hours ago, Dan57 said:

Un nou pensionar cu o pensie de doi bani dupa 45 de ani de truda. 

Da,de ...2 bani dupa ce jumatate din cei 45 de ani de vechime in munca(??) au fost...PARLAMENTARI ! Sau ''chinuit'' saracii sa modifice legile in asa fel ca (aproape)toti merita ...''pensii speciale'',chiar si primarii,vice-primarii,consilierii locali ,neamurile lor pana la 4 generatie...!:freaza: Dupa ''doar'' 4 ani de ...''ales al neamului'' te mai alegi automat cu o ''indemnizatie''(pensie speciala) de 1500 de lei/mandat,deci,daca din cei aproape 30(!!) de ani de la instaurarea ''democratiei'',sunt unii care au rupt pantalonii in fund de atata stat pe scaun in parlament ca sa faca ce??:rege Bineanteles,un trai mai bun...! Ce ''nerecunoscatori'' sunt unii...!!!:nebun:

Link spre comentariu
Acum 2 ore, morocanosul a spus:

Da,de ...2 bani dupa ce jumatate din cei 45 de ani de vechime in munca(??) au fost...PARLAMENTARI ! Sau ''chinuit'' saracii sa modifice legile in asa fel ca (aproape)toti merita ...''pensii speciale'',chiar si primarii,vice-primarii,consilierii locali ,neamurile lor pana la 4 generatie...!:freaza: Dupa ''doar'' 4 ani de ...''ales al neamului'' te mai alegi automat cu o ''indemnizatie''(pensie speciala) de 1500 de lei/mandat,deci,daca din cei aproape 30(!!) de ani de la instaurarea ''democratiei'',sunt unii care au rupt pantalonii in fund de atata stat pe scaun in parlament ca sa faca ce??:rege Bineanteles,un trai mai bun...! Ce ''nerecunoscatori'' sunt unii...!!!:nebun:

Ce buna ar fi fost macar 1/4 pensie speciala dar de unde, cei cu 45 de ani de munca nu au pensi speciale si nici cei cu pensi speciale nu muncesc 45 de ani. :26 Unii mai vorbesc asa sa se bage in seama dar trebuie sa fim ingaduitori cu ei.:secret

Editat de Dan57
Link spre comentariu
15 minutes ago, Dan57 said:

Ce buna ar fi fost macar 1/4 pensie speciala dar de unde, cei cu 45 de ani de munca nu au pensi speciale si nici cei cu pensi speciale nu muncesc 45 de ani. :26 Unii mai vorbesc asa sa se bage in seama dar trebuie sa fim ingaduitori cu ei.:secret

Vrei 1/4 pensie speciala??  ''nici cei cu pensi speciale nu muncesc 45 de ani. :26''(!!)''.Recomandare: Primul lucru e sa INVETI sa vorbesti...mult,fara sa spui...NIMIC,daca se poate sa deprinzi arta...MINCIUNII !:freaza: Asa probabil vei ajunge in ..PARLAMENT...adjunctul,adjunctului(ma rog,second hands) cu posibilitatea de a ''avansa'' la stadiu de...marioneta !!! Beneficii?? Masina cu sofer,saptamana de lucru..redusa(2 zile in care butonam spartfonul etc), ca sa inteleaga lumea..Luni>nici iarba nu creste,Marti ne dam binete(a saluta) Miercuri ...stergem praful de pe dosarele aflate in...lucru(a se citi sertar),Joi>ne facem planuri pt. ca vineri pt. ca VINERI mergem MERGEM in ...teritoriu, la birourile parlamentare unde te intalnesti cu...cetatenii !(care ??)PS. @ Geo 53 BN: Am o curiozitate..Te-ai intalnit cu ...''alesul neamului'' pe care l-ai votat ?? Sau voi nu aveti nicio problema,totul este...OK?:n1?

cats_in_bra_funny_picture_46885900[1].jpg

Link spre comentariu
Acum 6 ore, Dan57 a spus:

Eu. :84

D-le Dan, va doresc sanatate maxima si multa liniste!...necazuri cat mai putine si cumpatare in toate...va trebui sa reanalizati la sange aceasta noua viata de pensionar si sa faceti multe schimbari in rutina zilnica si in prioritatile pe care le aveti...toate aceste modificari trebuie sa aiba un singur scop-respectul de sine!....asta daca vreti sa va bucurati ani multi de pensia asta asa mica cum este!...daca aveti posibilitatea sa practicati vreo activitate oarecare sau chiar o slujba cu jumatate de norma ,eventual sezoniera,nu ezitati sa faceti acest lucru daca starea de sanatate va permite!...va va mentine in forma din toate punctele de vedere!...toate cele bune!

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 3 minute, flomar60 a spus:

D-le Dan, va doresc sanatate maxima si multa liniste!...necazuri cat mai putine si cumpatare in toate...va trebui sa reanalizati la sange aceasta noua viata de pensionar si sa faceti multe schimbari in rutina zilnica si in prioritatile pe care le aveti...toate aceste modificari trebuie sa aiba un singur scop-respectul de sine!....asta daca vreti sa va bucurati ani multi de pensia asta asa mica cum este!...daca aveti posibilitatea sa practicati vreo activitate oarecare sau chiar o slujba cu jumatate de norma ,eventual sezoniera,nu ezitati sa faceti acest lucru daca starea de sanatate va permite!...va va mentine in forma din toate punctele de vedere!...toate cele bune!

De acord cu Flomar!

:aplauze

Link spre comentariu
Acum 24 minute, flomar60 a spus:

Multumesc pentru urari. :)

Editat de Dan57
Link spre comentariu
Acum 16 ore, morocanosul a spus:

Atentie pensionari ! Vi se pregateste ceva...NU va ganditi la ..prostii(majorare de pensii/indexari fabuloase,etc.),vestea buna este(pt. pensionari) ca se poate aplica o valoare diferita a punctului de amenda pt. pensionari,deci,daca 1 pct. de amenda este 10% din salariul minim,pt. pensionari va fi ...tot 10% din pct. de pensie(adica 110 lei din 01 -07 2018)! Oauu,se vor reduce nr. de accidente rutiere...? Desigur ca NU,masura este luata in scop ..propagandistic,doar vin alegerile pt. presedentie si in anul..douazeci-douazeci( V.Dancila) trebuie sa mergeti din nou la vot...!:qetrwe Pana la urma,nu sunt discriminat eu(nefiind pensionar),pt. aceeasi contravenienta eu primesc o pedeapsa si pensionarii alta? A NU se intelege ca am ceva cu pensionarii,am si eu un parinte pensionar..!:95

Normal, se apropie alegerile! Chestiunea o vad simplu rezolvata, asta in conditiile actuale, adica la calculul valoarii punctului de penalizare sa fie introdusa si valoarea pensiei medii, nu numai valoarea salariului brut mediu, cum este acum.

Link spre comentariu
7 hours ago, Dan57 said:

Eu. :84

Sa ''maninci '' din pensie,multi ani de aici incolo. Asa cum spuea si colegu@flomar60 sa nu te lasi pe tînjală. Cauta-ti  preocupari,fa miscare cit mai multa,intr-un cuvint  fii cit mai activ. Ajuta mult. Eu, cam in fiecare zi, ma duc la gradina fiului meu unde am pus cam de toate: ceapa rosii,salata,spanac,cartofi, dovleac dulce,porumb dulce, morcovi,patrunjel radacina,fasole  pastai, nu din cea care se ridica spre cer, mazare. Urmeaza ardeii si voi mai vedea ce o sa mai pun. Am sapat cu hirtetul din toamna in speranta ca va ingheta si ca pamintul se va lucra usor. Na fost sa fie. A fost cam seceta si a trebuit sa ud in fieacre seara, ducind si cite doua zeci de galeti cu apa. Activitatea in gradina este cit se poate de relaxanta. Incearca si o sa-mi dai dreptate.

Pensie cit mai lunga!:da

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Ion_Bumbu a spus:

Pensie lunga si mai ales sanatate!!

Daca n`ai activitate ia macar din astia:

MUltumesc, am o turma de .pisici maidaneze de care am grija.:reytre

Editat de Dan57
Link spre comentariu
2 hours ago, Ion_Bumbu said:

Pensie lunga si mai ales sanatate!!

Daca n`ai activitate ia macar din astia:

IMG_0853.JPG

Grig! Al tau este ditamai ''duălul''? Frumusel foc.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, GEO 53 BN a spus:

Sa ''maninci '' din pensie,multi ani de aici incolo. Asa cum spuea si colegu@flomar60 sa nu te lasi pe tînjală. Cauta-ti  preocupari,fa miscare cit mai multa,intr-un cuvint  fii cit mai activ. Ajuta mult. Eu, cam in fiecare zi, ma duc la gradina fiului meu unde am pus cam de toate: ceapa rosii,salata,spanac,cartofi, dovleac dulce,porumb dulce, morcovi,patrunjel radacina,fasole  pastai, nu din cea care se ridica spre cer, mazare. Urmeaza ardeii si voi mai vedea ce o sa mai pun. Am sapat cu hirtetul din toamna in speranta ca va ingheta si ca pamintul se va lucra usor. Na fost sa fie. A fost cam seceta si a trebuit sa ud in fieacre seara, ducind si cite doua zeci de galeti cu apa. Activitatea in gradina este cit se poate de relaxanta. Incearca si o sa-mi dai dreptate.

Pensie cit mai lunga!:da

Multumesc pentru urare si incurajare.:reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări