Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pensie.......

GEO 53 BN

Postări Recomandate

Toni Marginean

Se pare ca iar se umbla la varsta de pensionare cat si la cuantumul pensiei!

"Miscarile" astea trebuie sa ne dinamizeze viata!

:scarpin

Link spre comentariu

Sa nu mai deschid un topic nou. Am pus intrebarea si la "Pomi fructiferi".

A aparut mierea de RAPITA?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 5 minute, miticamy a spus:

Sa nu mai deschid un topic nou. Am pus intrebarea si la "Pomi fructiferi".

A aparut mierea de RAPITA?

Inca nu am vazut in zonele cultivate cu rapita stupi. Abia acum a inflorit pe la noi.

Link spre comentariu

In Baragan este alta clima, azi a venit cineva cu o oferta tentabila ca pret. Culoarea era prea inchisa si am banuit o magarie la mijloc, am refuzat oferta. Astept raspunsuri si din sudul tarii, multumesc.

Link spre comentariu

Atentie pensionari ! Vi se pregateste ceva...NU va ganditi la ..prostii(majorare de pensii/indexari fabuloase,etc.),vestea buna este(pt. pensionari) ca se poate aplica o valoare diferita a punctului de amenda pt. pensionari,deci,daca 1 pct. de amenda este 10% din salariul minim,pt. pensionari va fi ...tot 10% din pct. de pensie(adica 110 lei din 01 -07 2018)! Oauu,se vor reduce nr. de accidente rutiere...? Desigur ca NU,masura este luata in scop ..propagandistic,doar vin alegerile pt. presedentie si in anul..douazeci-douazeci( V.Dancila) trebuie sa mergeti din nou la vot...!:qetrwe Pana la urma,nu sunt discriminat eu(nefiind pensionar),pt. aceeasi contravenienta eu primesc o pedeapsa si pensionarii alta? A NU se intelege ca am ceva cu pensionarii,am si eu un parinte pensionar..!:95

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări