Ion_Bumbu Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 (editat) Bine macar ca nu`s mai mici... Editat Aprilie 4, 2018 de Toni Marginean Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 18 hours ago, Ion_Bumbu said: Bine macae ca nu`s mai mici... Pai in final sunt mai mici decat erau daca luam in considerare scumpirile. Iepuroiu' a crescut si toti umfla preturile ca deh .... a crescut iepuroiu' Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Poate le mai si taie astia cum a taiat Basescu salariile...la asta m`am referit! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Aprilie 4, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 3 hours ago, Ion_Bumbu said: Poate le mai si taie astia cum a taiat Basescu salariile...la asta m`am referit! Ce se mai pricep cei care sint responsabili cu finantele! Cind maresc lefurile celor cu banii, amaritii nu iau nimic, sau aproape nimic. Cind e sa taie din lefuri ,primii care ''beneficiaza'' de taieri, sint cei care n-au luat nimic, atunci cind altii au luat. 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 http://www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1368142 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 De la 1 iulie cresc pensiile a zis ministrul muncii Olguta Vasilescu! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Mda, am auzit si termenul de crestere negativa in economia de piata... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 http://www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1091251 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Ma gandeam sa cumpar un LED de 80cm. Ce ati alege intre Samsung, Philips, LG? Nu cred ca este nevoie sa fie SMART. Sau da? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Eu unul as opta pentru Samsung. Ca argument: am unul din 2007 si nu a "oftat" pana acum deloc. Sigur ca vor fi si persoane care iti vor propune un alt producator, sau care vor gasi spini si-n ... pentru Samsung sau LG sau Philips sau... Pana la urma este optiunea ta si numai a ta, functie de ce doresti de la un televizor! Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 E bine sa fie SMART, ca sa nu-ti para rau mai tirziu.... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 (editat) Luați la puricat pe stand fiecare televizor care credeți că v-ar plăcea, cereți telecomanda la fiecare și vedeți cum vă descurcați cu meniurile. Samsung de exemplu, are niște meniuri deprimant de complicate, până muți un program pe altă poziție te apucă somnul....despre calitatea imaginii nimic de zis.Ce am mai observat la Samsung-ul meu, e foarte sensibil la paraziții captați prin rețea, de exemplu un aparat de masaj îi blochează imaginea (pe modul digital )de la circa 2 metri și asta nu mi se pare corect de la o așa firmă.... Editat Aprilie 12, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Multumesc pt raspuns, dar am intrebat pt ca mai multe pareri nu strica. Nu stiu daca ce doresc eu poate fi suficient, pt ca doresc foarte putin: imagine clara pt dioptrii mari si sa nu umblu cu el in garantie. Televizorul este pt mine doar ceva sa ma pregateasca de somn, 22-01 este intervalul de utilizare. Pana la urma mai pot sa-l depanez si eu pe "hard", deci claritatea ar fi singura cerinta. Nu am depanat multe LCD dar unele aveau o imagine infecta, nu le-as fi primit nici gratis! Ma bazam si pe parerile depanatorilor(daca or intra aici) pt ca ei vad multe modele. Asa am vazut la un prieten un Sony ce costa insa 4 pensii, nu vreau sa depasesc 1000 lei. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Eu am cumparat pentru parinti un Vortex de 108 cm, in jur de 1000 lei, si merge foarte bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 http://www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1719468 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum