Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pensie.......

GEO 53 BN

Postări Recomandate

Sunt perfect de acord cu tine ! :dsgfds Desi nu m-am mai ocupat de electronica de multi ani(starea de sanatate mu-mi permitea si VEDEREA nu mai este '''functionala''...,ma multumesc(de nevoie) cu ideeile/sfaturile voastre ! :freaza: Eu unul nu pot sa inteleg,cum userul @Dudikkof sa lasat de electronica...?? Dupa atata timp...e ceva de care nu poti...scapa! La fel ca si(ex) pescuitul etc! :jytuiyu

Link spre comentariu

Cuvintele magice pentru cei ce nu sunt misogini pot fi : lungă , groasă , jucăușă :) .

Corect este asa:

De scurta poate sa fie cat de lunga, de groasa sa nu fie prea subtire.

Recunosc: sunt magar. Da' stiti cat o are? Pensia, sa nu interpretati altfel, ca iau ban.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
2 hours ago, miticamy said:

Munciti pt o pensie mare sa nu mai depanati asa ceva:

001_MM.jpg

Oricit ai lucra pensia tot nu va fi mare,pentru ca sint alti ''pensionari'', care-au ''muncit'' la viata lor,de-au facut bataturi la buci, de-atita stat pe scaun. Ei sint nemultumitii care se vaieta, c-au o pensie de citeva mii de lei. Noi trebuie sa ne multumim cu cit primim!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări