Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pensie.......

GEO 53 BN

Postări Recomandate

Orice patron,care se respecta si care are peste 300-400 de angajati ,daca vrea sa-i mearga afacerea,trebuie sa-i dea si palmasului salariu cit de cit bunicel,altfel o sa se trezeasca cu fluctuatie de personal,ceea ce nu-i tocmai de dorit. Scolarizarea ''palmasilor'', este de durata si costa. Normal ca sint, s-o sa fie si ''cioflingari''care dupa ceva timp o sa dea bir cu fugitii,motivind ca salariul este mic. Dupa o perioada de timp, noii angajati sint evaluati si functie de punctajul obtinut,vor primi o marire substantiala sau mai putin substantiala, de salariu.

Este valabil in orasele mari in orase moarte din punct de vedere economic cum este Focsaniul .....

Link spre comentariu

Pe site sunt toate partidele din 1600 pana azi. La inceputuri omul mai facea fata masinii dar in momentul de fata cam greu. Dar jocurile intre calculatoare sunt cam fade, rar vezi un sacrificiu. Fac schimburi de piese pt ca se descurca mai bine la finaluri cu pionii.

http://www.chessgames.com/perl/chess.pl?yearcomp=exactly&year=&playercomp=either&pid=&player=computer&pid2=&player2=computer&movescomp=exactly&moves=&opening=&eco=&result=

Link spre comentariu

Am 33 ani de munca fara pauza (cu armata) si sunt suparat pe cei iesiti la pensie! :rade: Cu pasi marunti va ajung din urma. :hamac

Editat de q_acdc
Link spre comentariu

Las' ca vine vremea cind vei fi tras pe ''dreapta'' definitiv! :rade: Rabdare si tutun(daca esti fumator)!

Cind vei avea 43 de ani munciti,fara armata, te vei putea pensiona!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

eu am iesit la pensie la 58 de ani, de 1 an si aproape 4 luni.....dupa 35 de ani lucrati, echivalent cu grupe I si II aproape 47 ani lucrati.....si nu la speciale....cu o pensie bunicica.....sanatosi sa fim !

am o nepotica care la 1 an si 2 luni imi ocupa tot timpul !!!!

va doresc sa o folositi cat mai mult timp, sanatosi !

Link spre comentariu

eu am iesit la pensie la 58 de ani, de 1 an si aproape 4 luni.....dupa 35 de ani lucrati, echivalent cu grupe I si II aproape 47 ani lucrati.....si nu la speciale....cu o pensie bunicica.....sanatosi sa fim !

am o nepotica care la 1 an si 2 luni imi ocupa tot timpul !!!!

va doresc sa o folositi cat mai mult timp, sanatosi !

Pensie lunga,lunga si sanatate multa!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări