GEO 53 BN Postat Ianuarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 (editat) La multi ani! Si eu am depus cererea in dec, astept rezolutia. Eu am aparut un an mai tarziu dar sper sa fi strans 38 ani. 44 pare un record ! Ma alatur urarii "sa fie cat mai lunga". Sa se intoarca semenii nostri in tara sa fie cat mai multi contribuabili si tinerii sa sa nu mai vehiculeze ideea ca ei ne platesc pensia. Statul foloseste plata lor actuala pt a ne returna contributia noastra anterioara folosita de acelasi stat pt a plati pensia parintilor/ bunicilor lor. In maximum 3 luni, trebuie sa-ti vina decizia de pensionare. Mie decizia mi-a venit in mai putin de 3 luni. Editat Ianuarie 8, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Sa aveti sanatate dragi colegi si sa va bucurati cat mai mult de pensie! Si eu sunt in pensie dar mai lucrez 8 ore pe zi la o firma de mentenanta. Asta cat ma ajuta sanatatea si-mi creaza confort si nu stres pe care sa nu-l pot duce. Link spre comentariu
Mircel Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) Avem un coleg pe-aici care zicea: „Păstrați-vă o stare de spirit pozitivă, faceți mișcare în fiecare zi, întotdeauna afară, la soare, mâncați multe alimente care conțin vitamine și minerale, și veți avea toate șansele să mai trăiți 30-40 de ani în deplină sănătate și vigoare. Bucurați-vă de ceea ce aveți și de tot ce vă înconjoară. Viața înseamnă mai mult decât muncă.” http://www.elforum.info/topic/90916-curiozit%C4%83%C8%9Bi-sfaturi-de-urmat-mod-de-via%C8%9B%C4%83-etc/ postarea #6 Așa că eu te sfătuiesc să lași mentenanța pe mâna altora și să-ți vezi liniștit de pensie. Editat Ianuarie 11, 2017 de Toni Marginean Link spre comentariu
gcom61 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Eu am implinit 34 ani fara armata din care 15ani, in Gr 1 de munca.Inca nu sunt hotarat ce sa fac... Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 @Toni Marginean : Multa sanatate si pensie cat mai lunga tuturor colegilor ! Link spre comentariu
Vizitator iuliean Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Eu am implinit 34 ani fara armata din care 15ani, in Gr 1 de munca.Inca nu sunt hotarat ce sa fac... Indiferent ca te pensionezi curind sau mai tirziu cel mai important este sa ramii activ si fizic dar si mental ! Va doresc la toti sanatate si o pensie cit mai lunga ! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 (editat) Multumesc de urari tuturor colegilor. Pensie lunga colegilor pensionati. Deocamdata nu sint hotarit sa mai muncesc. In momentul in care ma voi satura de stat,poate ca ma voi hotari lucrez. Oricum cei pensionati anticipat pot sa lucreze dar in acest caz renunta la pensie. La implinirea virstei de 65 de ani, pot munci primind atit salariu cit si pensie. Cei care s-au pensionat la limita de virsta, pot munci primind atit salariu cit si pensie. Editat Ianuarie 10, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Multumim si noi cei pensionati si le dorim celorlalti sa ajunga la pensie "functionali" pentru a se bucura in liniste! Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Geo, sa le maninci pensia la astia (ma refer la guvernanti), multi, multi ani de acum incolo! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Amintiri din tinerete: Link spre comentariu
shurubel Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Imi zicea cineva ca astia ,,de sus''- au bagat ceva in pensie de nu poti s'o mananci prea mult timp, ca mori. ..si degeaba e pensia ,,lunga'' daca ai in jur numa'... care-ti produc nervi si stress ..Bunica a avut-o ,,lunga'', dar spre sfarsit deja se chinuia, se ruga sa moara.. on topic- tocmai am auzit ca aia care au cotizat la stat o primesc cat traiesc, dar la aia care au bagat banu' la o pensie privata, , dupa deces, fondul strans il ,,consuma'' urmasii- ca cica e ..,,fond de acumulare''. O sa intreb pentru detalii suplimentare la aia.. Pana mi-o veni randul si mie.. peste vreo 15 ani asaa... am timp sa mai strang un ban, daca se cumuleaza aia ,,de stat'' si ,,privata''.. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Eu cred ca trebuie inca de cand suntem in campul muncii sa incepem sa ne menajam ca nici asa nu este bine ca atunci cand iesi la pensie sa opresti brusc "motoarele"! Usor se zis dar mai greu de realizat! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Vise, taica, vise, toti stiu ca pe calul batrin trebe sa dai ca trage, asa a fost invatat toata viata. Link spre comentariu
gcom61 Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Mare adevar Grig,insa de multe ori iti ajunge pana'n gat.Ca asa sunt toti sefii....decat sa isi faca nervi cu dobitocii ,dau tot in calul care trage... Am un exemplu in familie de activitate a batranului meu;la 81 ani,se intretine singur(o ambitie aiurea),insa a inceput sa inteleaga ca de fapt nu intinereste,insa mai are inca niste [fixuri] pe care nu i le pot schimba...De...probabil ,...ne vine randul la toti. Ps. pacat ca nu exista optiunea de like...ca pe alte forumuri... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Mare adevar Grig,insa de multe ori iti ajunge pana'n gat.Ca asa sunt toti sefii....decat sa isi faca nervi cu dobitocii ,dau tot in calul care trage... Am un exemplu in familie de activitate a batranului meu;la 81 ani,se intretine singur(o ambitie aiurea),insa a inceput sa inteleaga ca de fapt nu intinereste,insa mai are inca niste [fixuri] pe care nu i le pot schimba...De...probabil ,...ne vine randul la toti. Ps. pacat ca nu exista optiunea de like...ca pe alte forumuri... Exista aplauze! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum