morocanosul Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 (editat) Bun! In sfirsit, azi am luat prima pensie! Si...din pensia asta,ai contribuit ceva pentru ..Pilonul 2? Adica pt. pensia urmatoare? Radem,glumim dar sper sa primesti pensie macar atatia ani cati ai contribuit ! Sanatate permanenta! Editat Septembrie 29, 2017 de morocanosul 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Mda, trebe sa pun deoparte ceva pentru smoala, chibrite... 1 Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Alea-s pomana electorala! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Pun dublu! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Cum stati cu tensiunea arteriala? Am fost la medic si aveam parca 15 cu 9. Azi am cumparat un tensiometru BM40. La prima masuratoare a indicat 177 cu 119. Cred ca il duc inapoi! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Stau bine daca iau Leridip, daca nu............. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Cum stati cu tensiunea arteriala? Am fost la medic si aveam parca 15 cu 9. Azi am cumparat un tensiometru BM40. La prima masuratoare a indicat 177 cu 119. Cred ca il duc inapoi! Cumparati-va un tensiometru clasic,cu manometru. Aceste manometre au ''casca'' atasata de manson,folosirea fiind mult usurata. Sint cele mai precise,dupa tensiometrele cu tub informa de U si mercur,care erau cele mai precise,dar un pic mai greu de folosit. Astea electronice cam dau ''rateuri''. Din cauza unuia ca asta(electronic) am ajuns hipertensiv. Degeaba le-am explicat ca in cei 35 de ani cit am fost donator de singe,n-am avut niciodata probleme cu tensiunea. Atita-i mai greu pina ajungi pe mina medicilor si din acel moment trebuie sa te duci regulat la ei,nu ca-r fi rau. Odata cu virsta si ''motoru'' incepe sa dea rateuri (in toba) cum spunea un coleg, mai hitru de felu' lui. Editat Decembrie 8, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Asa cum am zis, azi l-am cumparat (203lei). Nu mai dau banii pe altul decat daca face si mancare! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Cum stati cu tensiunea arteriala? Am fost la medic si aveam parca 15 cu 9. Tot asa! Masurata de medic si corespunde cu aia masurata de Omron. Necazul e ca mai sare pe la 160 cu 105 cind ma enervez. Cind sint calm si linistit mere spre 140 cu 80...rare cazuri.. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Asa cum am zis, azi l-am cumparat (203lei). Nu mai dau banii pe altul decat daca face si mancare! Eu, mi-am cumparat un tensiometru clasic, in urma cu vreo 2 ani,dar la un pret cam la jumatate din cit a-ti dat pe el. Medicul de familie imi tot da cu tensiometrul electronic. I-am spus ,franc, in fata, ca pe cele electronice nu dau doi bani. S-a suparat ca ''vacaru'' pe sat. Vreau sa spun ca mi-a fost complet indiferent. De cite ori merg la ea, ostentativ, imi ia tensiunea cu cel electronic,ca parca mi-ar pasa! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 A doua masuratoare: 198 cu 122. Il pun la vanzari! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Tot asa! Masurata de medic si corespunde cu aia masurata de Omron. Necazul e ca mai sare pe la 160 cu 105 cind ma enervez. Cind sint calm si linistit mere spre 140 cu 80...rare cazuri.. Masoara-ti tensiunea atunci cind esti linistit si odihnit, de regula dimineata dupa ce te-ai trezit,altfel tensiunea masurata o sa indice valori mai mari. Editat Decembrie 8, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) La mine dimineata cind ma trezesc e mare, ma enervez ca trebuie sa ma trezesc, probabil! A doua masuratoare: 198 cu 122. Il pun la vanzari! Mai da`l in spume! Trebuie sa ai garantie la el! Editat Decembrie 8, 2017 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) La mine dimineata cind ma trezesc e mare, ma enervez ca trebuie sa ma trezesc probabil! Dimineata, cind te trezesti, inchipuie-ti ca-i......... duminica. Editat Decembrie 8, 2017 de GEO 53 BN 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Nasol e ca visez ca`i luni! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum