orgasmo Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-03-03/world-s-biggest-pension-fund-posts-record-gain-of-92-billion Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 Ma uitam ce-a postat (impartasit) Victor; daca ar fi numai cei de la ALDE si PSD cu pensii nesimtite ar fi bine! Link spre comentariu
eugenbt Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 site-ul lui Victor a pus virgulele gresit. de fapt ar putea fi 4.900 lei si nu 49.000 lei si toate celelalte. desi, ma cam indoiesc de veridicitatea celor scrise in articol. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 (editat) Ma uitam ce-a postat (impartasit) Victor; daca ar fi numai cei de la ALDE si PSD cu pensii nesimtite ar fi bine!Sumele alea pot fi venituri anuale sau pe o perioada de timp , nu lunare , acel site este de intoxicat credulii .Melescanu a fost cine a fost si este , nu uitati ca a fost diplomat de cariera , mai mult ca sigur si cu ceva grade , nu mai stiu ....cred ca a fost si sef SIE ( aduca starostele spionilor ) , vreti sa aiba o pensie de 4000 lei pe luna ? Editat Septembrie 11, 2017 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Nu amesteca niciodata cele 3 proteine animale (carnea, lactatele si ouale) pentru ca nu le putem metaboliza impreuna si pe termen lung duc la o incetinire a metabolismului si la acumularea de kilograme in plus. Nu amestecam niciodata iaurtul cu fructele pentru ca au doua momente de fermentatie diferite si duc la balonare si nu se mai digera corect nimic ce mananci ulterior. Sa nu consumam ceva dulce sau alcool odata cu masa sau imediat dupa masa pentru ca in ficat exista o singura enzima care metabolizeaza si grasimea si alcoolul asa ca alcoolul va fi asimilat primul si apoi grasimea care se va depune si de aici se poate ajunge la steatoza hepatica (ficat gras). Persoanele care consuma frecvent grasimi si alcool sunt supraponderale. in special in zona abdomenului, depun grasime pe organele interne si se poate ajunge la diabet, obezitate, sindrom metabolic. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Nu amesteca niciodata cele 3 proteine animale (carnea, lactatele si ouale) pentru ca nu le putem metaboliza impreuna si pe termen lung duc la o incetinire a metabolismului si la acumularea de kilograme in plus. Nu amestecam niciodata iaurtul cu fructele pentru ca au doua momente de fermentatie diferite si duc la balonare si nu se mai digera corect nimic ce mananci ulterior. Sa nu consumam ceva dulce sau alcool odata cu masa sau imediat dupa masa pentru ca in ficat exista o singura enzima care metabolizeaza si grasimea si alcoolul asa ca alcoolul va fi asimilat primul si apoi grasimea care se va depune si de aici se poate ajunge la steatoza hepatica (ficat gras). Persoanele care consuma frecvent grasimi si alcool sunt supraponderale. in special in zona abdomenului, depun grasime pe organele interne si se poate ajunge la diabet, obezitate, sindrom metabolic. Asta poti pati mai ales in pensie! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Corect, mai ales ca te dau banii afar` din casa si n`ai pe ce`i cheltui! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Bun! In sfirsit, azi am luat prima pensie! Link spre comentariu
morarul Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Bun! In sfirsit, azi am luat prima pensie! Sa o cheltuiti chibzuit, inca 30 de ani de acum inainte! Dupa, vedeti dumneavoastra! Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Eu fac o altfel de urare unui proaspat pensionar: -Sa aveti parte de pensie cel puțin cîtă vârstă aveți acum!! Sănatate multă,de restul vă descurcați dumneavoastră! Link spre comentariu
CIBY2 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Nu e banc si nici vreo gluma, mi s-a intamplat personal! Stam de vorba azi cu un prieten la telefon. Tipul, un fost coleg de munca proaspat pensionat, asta vara, si-l intreb: "Concediu ceva vara asta?" "Da, am fost plecat in Sicilia cu programul Rabla." "Cum naiba vine asta?" "Da, cu seniorii, prin casa de pensii!" Editat Septembrie 28, 2017 de CIBY2 Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 (editat) Poate ma lamureste cineva,perioada de stagiu militar se considera vechime? Pensia se calculeaza pe baza contributivitatii dar cele 18 luni de armata cum se calculeaza? Ca doar nu m-am dus de nebun(??) in armata ! Prindeau bine aproape 2 ani de contributie(perioada armatei) ! Oricum,mai am cam 12 ani sa aflu raspunsul ! Editat Septembrie 29, 2017 de morocanosul Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 (editat) Trebuie facuta o dinstinctie clara intre stagiu de cotizare si vechime. Dupa cate mi-amintesc statul a platit acel stagiu de cotizare iar vechimea este luata in considerare la calculul varstei de pensionare. Dar pana atunci..mai este! Important este sa fii sanatos si optimist (nu morocanos)! Editat Septembrie 29, 2017 de gica70 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 (editat) Stiu ca se considera vechime perioada din armata, inclusiv perioada din facultate (4 ani la curs de 5 ani, scad vacantele), conditia este sa fie facuta la zi. La mine nu scria nimic pe diploma, normal cind am facut eu nu aveau curs seral, prin urmare trebuie sa aduc adeverinta. Ambele nu se iau in calcul decit dupa implinirea virstei de pensionare, 65 ani la barbati, deci mai am timp sa fac completarea la dosar. Editat Septembrie 29, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
gica70 Postat Septembrie 29, 2017 Partajează Postat Septembrie 29, 2017 Eee, acuma vad ca ai "vechime" si ca pensionar! Sanatate si asa cum stii, urarea sa fie lunga chiar daca-i mica, o ai si de la mine. Bine ai venit in club! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum