GEO 53 BN Postat August 18, 2017 Autor Partajează Postat August 18, 2017 Eu inca mai cred ca sunt destui care activeaza in educatie dar in privat; si pentru ca veniturile incep sa fie cat decat mai consistente la stat va apare o mai mare concurenta, zic eu, si astfel vor fi venituri mai mari si pentru cei angajati la particulari. Acest fenomen este valabil, cred, si in alte domenii (desigur in acelea unde s-au marit veniturile bugetarilor).Si mai cred ca acum se poate amenda legea educatiei prin care sa se promoveze invatamantul de calitate. Nu cred ca marirea salariilor la bugetari va face ca ,calitatea serviciilor sa fie pe masura. Cei care au lucrat si inainte cu simt de raspundere,vor lucra la fel de bine,iar cei care n-au avut nici un respect fata de munca,vor proceda la fel ca inainte,adica-si vor baga picioarele-n ea munca. Naravu' din fire n-are lecuire! Link spre comentariu
franzm Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Degeaba încearca dascalii sa-si faca treaba, daca nu exista interes din partea "berbecilor". Si lipsa asta de interes au supt-o cu laptele de mama (educatia din casa parinteasca). Scoala nu le poate drege pe toate. Link spre comentariu
VAX Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 (editat) @ GEO 53 BN Marirea salariilor bugetarilor nu are ca scop cresterea calitatii muncii lor. Nu s-au impus in paralel si conditii in plus de indeplinit, nu exista control (de la organe si feedback social). Masura asta este subventie mascata a comerciantilor. Fiind bani mai multi la salariati, vor creste vanzarile la supermarketuri. Cineva a luat comision pentru treaba asta. Si a bagat tara in inflatie, puterea de cumparare a pensionarilor se va reduce. Sunt si speculatii cu moneda nationala, care se va devaloriza lent. Astia care sunt la conducere sunt niste banditi, nu fac gafe din prostie. @franzm Jigodeala este intrata puternic in romani (batrani si mai tineri). Vor doar diplome ca sa fure un loc de munca mai bine platit si cu munca putina, in special in sectorul bugetar. Nu se duc la facultate cu o motivatie puternica pentru invatare, Desi sunt mult mai multi studenti la Politehnica, cartile tehnice (cele vechi, la anticariat sau tarabe, ca noi n-au mai aparut) nu se vand. Comerciantii care vand la tarabe refuza sa mai primeasca carti tehnice, pentru ca nu se vant. Singurii studenti care cumpara carti sunt cei de la filologie. Editat August 18, 2017 de VAX Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 @ GEO 53 BN Singurii studenti care cumpara carti sunt cei de la filologie. Pai da povesti ne trebuie ca astea tin de foame! Sunt curios de unde or sa ia tehnicieni macar sa le schimbe un bec sa bage bancomatul in priza sa poata sa-si ia leafa! Link spre comentariu
gica70 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 "Marirea salariilor bugetarilor nu are ca scop cresterea calitatii muncii lor. Nu s-au impus in paralel si conditii in plus de indeplinit, nu exista control (de la organe si feedback social). Masura asta este subventie mascata a comerciantilor. Fiind bani mai multi la salariati, vor creste vanzarile la supermarketuri. Cineva a luat comision pentru treaba asta. Si a bagat tara in inflatie, puterea de cumparare a pensionarilor se va reduce. Sunt si speculatii cu moneda nationala, care se va devaloriza lent. Astia care sunt la conducere sunt niste banditi, nu fac gafe din prostie." Si eu cred asta dar din alt motiv. Se anticipa un scandal urias daca se incerca sa se faca putina ordine in salarizarea bugetarilor (cred ca mai toti suntem de-acord cu asta) si asta pentru ca trebuia luat de la unu' si dat la altu'. Si-atunci ce si-au zis facem acest demers dar prin majorare, adica unuia ii dam mai putin sau de loc iar altuia mai mult ca sa punem un pic de ordine; au facut 12 clase de salarizare, au delimitat indemnizatiile de salarii si a inceput..scandalul! De ce ala are mai mult ca mine, importanta sociala a muncii mele este mai importanta decat munca ta..Bineinteles ca asta aduce inflatie dar pe de alta parte, asa cum am mai spus, creste si concurenta intre privat si stat. Teapa cea mare a fost ca angajatul isi plateste toate darile..Apropo de teapa, cica Vlad Tepes a fost precursorul acupuncturii! Link spre comentariu
franzm Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 (editat) Acupunctura XXXL. Si zero reclamatii de la "pacienti". Ma mai întreaba unii colegi în saga, de ce nu tin românii la datinile stramosesti. Bineînteles ca se refera la Tepes. Editat August 18, 2017 de franzm Link spre comentariu
gica70 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Partea proasta este ca in Romania un singur lucru este cert, ca nici un lucru nu e cert! In alte tari legile sunt batute-n cuie, la noi fiecare guvern isi face propriile legi functie de interese. Pensia o data stabilita ar trebui sa ramana asa! Pai si daca-i stabilita prost?! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Gata, a venit decizia, sint si eu pensionar cu acte`n regula! Grig Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Pai si daca-i stabilita prost?! depinde prin ochii cui privesti situatia! Niciodata unul cu o pensie de jdemii de lei nu va zice ca pensia lui este stabilita prost. Vestea buna este ca toate au un sfarsit! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Gata, a venit decizia, sint si eu pensionar cu acte`n regula! Grig Sa fiti sanatos si sa o folositi cat mai mult! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Asa sa dea Domnul la toti pensionarii! Grig Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Asa sa dea Domnul la toti pensionarii! Imi pare rau dar eu nu vreau ca Domnul sa dea la toti pensionarii! La aia cu pensii nesimtite poate le da un loc in spatele biserici. Ii am in colimator si pe cei care s-au pensionat (prea) devreme sau au reusit sa se fofileze cu ajutorul medicilor. Atentie, nu am nimic cu cei care se pensioneaza anticipat daca au anii de munca dar nu au varsta (chiar mi se pare o marlanie sa pui un om sa munceasca pana la 65 de ani daca el s-a apucat sa munceasca mai devreme decat altii). Link spre comentariu
gica70 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 (editat) Gata, a venit decizia, sint si eu pensionar cu acte`n regula! Grig Lunga sa-ti fie si mare, sanatate si bucurie! Am copiat gresit, dar nu-i bai, aceleasi urari si pentru Nelu! Editat August 29, 2017 de gica70 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 29, 2017 Autor Partajează Postat August 29, 2017 (editat) Gata, a venit decizia, sint si eu pensionar cu acte`n regula! Grig Grig! Sa ''maninci'' pensia, cel putin, tot atita timp cit ai si lucrat. Sa fii sanatos si sa te bucuri de tot si de toate,tu si cei apropiati tie. Stii cum se mai spune? Pensia sa fie nu atit mare ci ciiiit mai lunga. Editat August 29, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 2, 2017 Partajează Postat Septembrie 2, 2017 https://extranews.ro/revoltator-teodor-melescanu-ministrul-care-cumuleaza-pensia-si-salariile-are-88-800-lei-pensie-de-la-mae-49-177-lei-de-la-senat-si-peste-90-000-lei-din-activitatile-de-profesor-universitar/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum