hpavictor Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Cine poate , oase roade . Cine nu , mănâncă friptură . Link spre comentariu
gica70 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 (editat) 1."Da' poate acel sofer are.." Bolduirea imi apartine. 2. Mi-am schimbat statutul..de azi sunt bunic!! Editat August 3, 2017 de gica70 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Sa`ti creasca nepotelul/nepotica mare si sa ajungi strabunic! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 1."Da' poate acel sofer are.." Bolduirea imi apartine. 2. Mi-am schimbat statutul..de azi sunt bunic!! Asta-i visul parintilor: sa devina bunici. Felicitari! Link spre comentariu
morarul Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 ,,2. Mi-am schimbat statutul..de azi sunt bunic!!" Sa va traiasca si sa va bucurati de el / ea. Sa va tina Dumnezeu sanatos, si sa jucati la nunta nepotului sau nepoatei. Este a doua mare bucurie in viata, ca importanta (cred eu), dupa nasterea copiilor. Retraim acele momente minunate din tinerete. Link spre comentariu
gica70 Postat August 3, 2017 Partajează Postat August 3, 2017 Multumesc tuturor pentru urari! Este baiat..mare, cu greutate adica, 3800g! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 (editat) Viața nenică http://m.jurnalul.ro/article-748497.html "La polițiștii locali din Iași le-au făcut 7.000 salariul de încadrare. Un tehnician criminalist cu 15 ani vechime are undeva la 2.000-2.2200 de lei. Vedeți diferențele? Asta a făcut guvernul PSD. Nu mi-e teamă de ei. Au încercat de mult să mă aresteze”, a declarat Dumitru Coarnă." Băi nene daca este adevarat ?! 7000lei salariu !!!! Pentru ce ? In ce plm tara traim ? Cred ca medicii si profesorii ar inebuni daca ar sti ce salariu au " comunitarii " . Sa urmariti neaparat clipul , cu declaratiile liderului de sindicat Tot Soros este de vina .... Editat August 4, 2017 de viobio Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Partea proasta este ca in Romania un singur lucru este cert, ca nici un lucru nu e cert! In alte tari legile sunt batute-n cuie, la noi fiecare guvern isi face propriile legi functie de interese. Pensia o data stabilita ar trebui sa ramana asa! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 Da ! U.S.R. adică Uniunea Soros România este întotdeauna de vină pentru toate relele de pe planetă , indiferent de părerea voastră . Așa spune teoria conspirației globaliste . Link spre comentariu
alcon Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 O tinem langa, America in sus, America in jos, si ducem bolsevismul, stalinismul si comunismul la rang de politica de stat. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Cazul n`are legatura cu ce discutam noi, eventual se va ajunge la flame. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Cazul n`are legatura cu ce discutam noi, eventual se va ajunge la flame. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Este o lămurire pentru #165 . Speram sa nu se ajungă la flame ! Link spre comentariu
mila Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 @Victor multumesc pentru postare! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 In #177 , Grig scrie că postul meu anterior nu are legătură cu subiectul . Oare cum se numește subiectul asta , nu cumva " Pensie " ? In fine , nu voi mai scrie despre pensii ( o perioada ) , să se mai liniștească apele . Ii asigur pe toți de respectul meu și vă urez o săptămână răcoroasă ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum