Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pensie.......

GEO 53 BN

Postări Recomandate

Ei și :) ?

Cine este responsabil și cine va răspunde pentru această aberație ?

Mai contează ?

Cine îi va înlocui în sensul bun pe acei " dinozauri " din punct de vedere tehnic " ?

Analfabeții forumului :) ?

Link spre comentariu

aveam... de fapt, mama mea avea un unchi... nu-i spun numele, să nu creadă careva că fac aluzie la el, deşi nu e cazul! :)
cât a fost "în câmpia muncii", când se mai lăsa cu fr'o chermeză, ceva, în familie sau "tovărăşească", şi lua la bord un pahar-două, ne explica cum că el "doar la pensie o să fie fericit!" :)

anii au trecut, a ieşit la pensie... după câteva luni s-a îmbolnăvit de nush-ce (mult înainte de '89, e poveste veche), şi a murit înainte să adune măcar juma' de an de pensie!...
mdeh...

Link spre comentariu

Nume://///

Vârsta : 42 ani

Sex: feminin

Ocupația: Chestor Poliție

Pensie: 13200 lei/luna

...ai drecu' de patrioți , se calcă toți în picioare să iasă la pensie la 40 de ani , vorba cuiva , dacă face un copil , indemnizația de mamă e de 80 la suta din pensie :) ???

Link spre comentariu
Toni Marginean

...ai drecu' de patrioți , se calcă toți în picioare să iasă la pensie la 40 de ani , vorba cuiva , dacă face un copil , indemnizația de mamă e de 80 la suta din pensie :) ???

Ca si ...fata mare cu copil mic!

Link spre comentariu

Pt sobolanii care vor sa se retraga la pensii grase:

"Să nu te predai niciodată!
nici când ești obosit,
nici când te împiedici,
nici când ochii îți ard,
nici când nimeni nu îți laudă efortul,
nici când deziluzia te cuprinde,
nici când greșelile te descurajează,
nici când trădările te rănesc,
nici când succesul te părăsește,
nici când ingratitudinile te sperie,
nici când deznădejdea te cuprinde,
nici când plictiseala te doboară,
nici când ți se pare că nimic nu mai e important,
nici când păcatele te apasă,
cheamă-L pe Dumnezeu,
strânge-ți pumnii,
zâmbește!
și ia-o de la capăt!"

Si un ajutor sa gaseasca un loc de munca caldut:

Rugăciune pentru găsirea unui loc de muncă

Părinte Sfinte, Care de toţi porţi grijă şi eşti scăpare celor din nevoi, Te rog, vino degrabă în ajutorul meu, care doresc să îmi găsesc un loc de muncă, de pe urma căruia să-mi întreţin viaţa proprie şi a familiei mele.

Doamne, ştii necazurile şi lipsurile care mă împresoară. Fie-Ţi milă de mine şi trimite-mi degrab ajutorul Tău. Îndrumă-mă spre locuri potrivite şi spre oameni de nădejde. Milostive, Doamne, Cel ce îndreptezi paşii omului în această viaţă, caută cu iubire Părinteasca spre mine, care-Ţi cer ajutorul Tău, şi binecuvintează-mi cu har buna mea voire. În îndeplinirea voinţei mele de a-mi găsi un loc stabil de muncă, te rog cu stăruinţă, Doamne, trimite-mi înger luminat, care să mă povăţuiască spre oameni de nădejde şi spre tot lucrul bun, să mă izbăvească de vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi, de oamenii răi şi vicleni, de orice întâmplare rea. Ca împlinindu-mi-se cu binecuvântarea Ta, Doamne, cererea mea, şi având de la Tine dar de sănătate, de putere de muncă şi de bună sporire, să-mi împlinesc temeinic munca mea, preamărind puterea şi mila Ta.

Că Tu eşti Chivernisitorul vieţii noastre şi Cel ce toate le rânduieşti spre folosul nostru şi Ţie-Ţi mulţumim, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Amin.

Si cand te gandesti ca sunt mii de oameni care chiar apeleaza la rugaciuni pt un trai decent!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu trebuie judecați toți beneficiarii pensiilor militare în aceeași oală :

Operatorii radar sau ce de transmisiuni suporta niste nivele RF care le degradează definitiv starea de sănătate , încă de la începutul carierei .

Cât despre plămânii sau ochii celor ce lucrează în tura de 12 ore in bunkere , nu e cazul să-i invidem .

Desigur , artificierii , pirotehniștii sau scafandrii + parașutiștii și alte specialități extrem de periculoase nu sunt / nu pot fi platiți conform riscurilor pe timp de pace , nimeni nu poate evalua realist riscurile la care se supun pe linie de munca .

Cât despre riscurile de vătămare fizică sau biologică a celor de la SMURD : șoferi , paramedici sau de la Pompieri ... Mai bine nu discutăm .

Este imposibil sa evaluam corect munca altora , indiferent că discutăm despre funcții de comandă sau de execuție .

Viața merge înainte !

Link spre comentariu

Asa este, ma uitam cum o realizatoare de emisiuni era atat de indignata ca un sofer de la o primarie castiga mai mult decat un profesor. Da poate acel sofer are toate gradele, trebuie sa fie gata oricand pentru sef, a facut mii de ore la volan noaptea, a ramas in pana pe timp friguros ..Nu sunt sofer, nici amator!

Editat de gica70
Link spre comentariu

În lumea bine informată ( !!! ) circulă un zvon cum că totul era prevăzut de ceva timp

, zvonurile începând cu întoarcerea lui Iohanis din SUA .

Se pare că Trumpescu a solicitat în mod expres înlocuirea tuturor șefilor care făceau parte din " sistem " , și singura variantă pacifistă era trecerea în rezervă a acelor șefi , afiliati binomului .

Fostul " sistem " a făcut lobby pe față pentru contracandidata lui Trumpescu , adică Clinton Hillary și cumva a continuat să se zbată , inclusiv pe plaiurile mioritice , sub forma manifestărilor haștag & USR , adică Uniunea Soros România , fiind de notorietate că Soros a fost sponsorul principal a lui Clinton Hillary .

În urma alegerilor din SUA , a ieșit stăpân Trumpescu , deci cumva toți dușmanii din perioada electorală și după , vor fi eliminați , în stil democratic și foarte american :) .

Evident , asta daca Trumpescu poate convinge electoratul american că trebuie să rămână pe scaunul cel mare din sala tronului SUA .

Acum știm că zvonul cu pricina s-a materializat fix în pensionarea șefilor " sistemului " , dar și a celor cumva oportuniști , care s-au putut încadra în condițiile respective de pensionare .

Ar trebui să vă focalizați atenția doar pe șefi , nu pe populime :) .

Banii adevărați se vor duce doar la șefi , evident .

E de remarcat cât de mare era caracatița " sistemului " soroist !

Că tema de studiu pentru acasă : oare Soros dorea binele României și al SUA :) ?

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Asa este, ma uitam cum o realizatoare de emisiuni era atat de indignata ca un sofer de la o primarie castiga mai mult decat un profesor. Da poate acel sofer are toate gradele, trebuie sa fie gata oricand pentru sef, a facut mii de ore la volan noaptea, a ramas in pana pe timp friguros ..Nu sunt sofer, nici amator!

Duce cumva primarul cu remorca sau cu TIR-ul ???

Pe mine ma oftica rau ca multi din politie , jandarmarie , ies la pensie devreme si cu pensii babane , multi din ei au ajuns in uniforma convertiti din civili cu cele mai variate profesii , citeva luni de cursuri la Slatina di pac tablagiul , din tablagiu se putea ajunge usor ofiter facut la apelul caşchetei , faceai o facultate de drept , filosofie , istorie SNSPA , pac inca un ofiter , astea toate se intimplau prin anii 90 , subofiteri s-au mai inventat si cind aveau nevoie de oameni in sistem .

Asa au "pacalit" unii sistemul si.....au iesit la pensie la 45..48 de ani , cu pensii babane si cariera 0 .

Sunt si exemple de ofiteri politisti care au ajuns in posturi de conducere fara sa viziteze Academia de la Baneasa , prin metode specifice ....au dat din coate si au ajuns cam prea sus pentru pregatirea lor , este misto sa ajungi din instalator , comisar , urmind pasii descrisi mai sus .

" cul !"

Cunosc n cazuri de subofiteri , ofiteri , facuti " cadre in sistem " , prieteni , colegi de Elforum , rude prin alianta , fosti colegi de liceu , multi din ei cu IQ mai mic decit al unui copil de 10...12 ani , sistemul nu are nevoie de minti sclipitoare , are nevoie de executanti , ca sunt la ordin , nu ?

Cine nu isi doreste in ziua de azi un job stabil si o pensie frumusica ? Problema este ca in politie sau jandarmerie ajung foarte multi care nu au nici o inclinatie pentru aceste profesii , totusi reusesc ....ce nu faci pentru un job stabil unde nu dai cu sapa si nici prea mari batai de cap nu ai

" cul !"

Editat de Toni Marginean
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări