filip01 Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 am o rugaminte, daca vreun forumist din bucuresti are un strungulet sa ma ajute si pe mine cu un filet M8x1 stg pe un rotor de rindea electr multumesc Link spre comentariu
chas3 Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Probabil ar trebui sa mentionezi si locatia. Link spre comentariu
filip01 Postat Ianuarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Probabil ar trebui sa mentionezi si locatia. pai am scris in bucuresti. eu stau in sect 2 inlocuiesc un rotor ars cu altul dar nu am gasit decat cu alt filet in varf. transform un filet M9x1 in M8x1 stg Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 (editat) Din M9 pe dreapta n poti sa faci M8 pe stanga. Adancimea filetului este mult mai mare de 0.5mm pe raza. Mareste la fulie. Editat Ianuarie 8, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
filip01 Postat Ianuarie 9, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Din M9 pe dreapta n poti sa faci M8 pe stanga. Adancimea filetului este mult mai mare de 0.5mm pe raza. Mareste la fulie. nu am gasit o alta roata de curea dintata - stiu ca era mai usor de modificat aia oricum trebuie pe stg sa nu se desurubeze in mers chiar daca triunghiul filetului nu iese pefect si e ceva mai turtit, trebuie sa o fac sa termin de raschetat camera!!!!!!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum