Stefan Andrei Lupu Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Salut! Nu stiu daca aici este cel mai potrivit sa deschid acest topic, dar altundeva nu stiu unde as putea sa il incadrez. Deci, as vrea, daca are cineva vreo idee sau proiect, sa imi construiesc un dispozitiv pentru bobinat toroidali dar mici(precum cei din sursele pc, sau becurile CFL ). Multumesc! Link spre comentariu
Marin Maria Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 La cata sarma are pe acele oale de ferita nici nu trebuie vreo masina de bobinat,treaba asta o faci cu mana daca sti cate spire trebuie,si ce diametru are aceasta. Parerea mea. Link spre comentariu
Stefan Andrei Lupu Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 La mana nu imi iese uniform si in plus de cele mai multe ori am mers cu doua infasurari deodata, si nu imi ies spira langa spira. Link spre comentariu
Marin Maria Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Eu am bobinat defuzoare de putere cu ani in urma,tot manual pentru ca nu se gaseau de cumparat,dar m-am lasat de sportul acesta dintrun singur motiv,munca multa pentru prea putini bani. Edit moderator: se scrie difuzoare, tot așa se și pronunță.Asta, doar dacă în Călărași nu s-a adoptat deja alt dicționar....Giorgi Tv. Link spre comentariu
puriu Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Daca sarma are sub 2 m, cu mana merge usor, chiar si cu 2 - 3 fire odata. Daca sarma este lunga si subtire (primar trafo, etc.), se foloseste o naveta pe care se pune toata sarma necesara si se bobineaza cu ea. O masina de bobinat toroidal nu poate fi simpla, numai incarcarea cu sarma si reglajele dureaza mai mult decat bobinarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum