firghel Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Buna seara am o sursa ce calculator (SUPER FLOWER) Model SF-550K12XP la care s-a dus ventilatorul in sensul ca face galagie foarte mare , poate cineva sa imi spuna ce model de ventilator sa folosesc (dimensiunile le stiu 120x120x25) ma intereseaza tensiunea de alimentare , curentul ,turatia si zgomotul (care as vrea sa fie cat mai mic ) multumesc . Link spre comentariu
winstyle Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Pune un ventilator de aceeasi dimensiune , și aceeasi tensiune de alimentare . E simplu , scrie pe ventilator . Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Nu este o sursa de incredere, iar un ventilator bun de 120mm costa de la 70 lei in sus, asa ca mai bine schimbati sursa cu ceva Seasonic, Sirtec, etc. Cele mai silentioase ventilatoare de 120mm care asigura un flux bun de aer sunt cele de la Noctua, dar au un pret pe masura. Toate ventilatoarele se alimenteaza cu 12Vcc. Link spre comentariu
winstyle Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Cumpără unul nou , , daca nu ai niciunul din recuperări care sa functioneze fără prea mult zgomot . Link spre comentariu
bmwh548 Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 (editat) Ventilatorul vechi are o serie pe el. Trebuie vazute specificatiile (fluxul de aer e critic). Noul ventilator trebuie sa aiba macar acelasi flux de aer. Altfel in scurt timp se arunca pe geam o sursa de ~200 de lei din cauza unui ventilator. Edit: se pare ca originalul e "branduit" ca sa nu poata fi identificat (si ca sa te oblige sa apelezi la reteaua de service probabil). Personal nu as utiliza ceva sub 70cfm. Exemplu: https://www.arctic.ac/eu_en/f12-pwm-pst.html E vreo 30 de lei la Em@g. Editat Ianuarie 8, 2017 de bmwh548 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum