Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme semnal TV

Vizitator LiviuF

Postări Recomandate

Vizitator LiviuF

Stimați forumiști,

Apelez la sfaturile dvs cu următoarea situație:

am 3 TV uri LG LCD conectate la o retea de cablu locala prin 2 splitere (spliterele le folosesc de cel putin 10 ani), pe 2 din tv uri posturile digitale merg foarte bine, iar pe al 3 lea tv merg doar posturile digitale străine, pe cele romanești apar artefacte.

Am încercat sa schimb iesirea din splitere, le-am inversat am înlocuit conectorii si tot asa.

Are cineva vreo sugestie, care ar fi problema pt care al 3 lea tv nu funcționează corect?

Am atasat si o mica schema a retelei TV

Tv ul in cauza este LG 42LV3400-ZG (in trecut nu am avut probleme cu acest tv la receptia posturilor digitale romanesti, doar de 2 luni face probleme)

Mulțumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sorin Schiriac

1

• sorinpavel

1

• iuliantv

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cum au spus si colegii, verificati cum functioneaza TV-ul direct pe intrarea in primul spliter.Daca functioneaza bine schimbati cablul dintre spliter si TV-ul cu pricina.Daca nici pe intrare nu functioneaza corect atunci ... cautati un depanator.

Editat de valangjed
Link spre comentariu
Vizitator LiviuF

Multumesc pt sugestii, TV ul functioneaza perfect, am schimbat tv urile intre ele (LG 42LV3400-ZG cu LG 42LF561V), iar acum problemele sunt pe LG 42LF561V, o sa inlocuiesc cablul, cand o sa am ceva timp

Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator LiviuF

Rezolvat, azi am avut timp sa verific cablurile si se pare ca o familie de soricei si-au facut cuibul pe langa cablu si l-au ros. Cablul a fost inlocuit si acum functioneaza foarte bine TV ul

multumesc pt sugestii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări