Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Vreau pe aceasta cale sa urez la multi ani si multa sanatate si belsug tuturor celor care poarta numele de Ion.Sa nu uitam pe Ion Caramitru,Ion Besoiu si Ion Iliescu si care o mai fi. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 (editat) LA MULTI ANI tuturor care poarta numle de Ion,Ioan,Ioana,etc. Editat Ianuarie 7, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 (editat) Eu sunt ateu dar totusi sarbatoresc in ziua de craciun, sarbatoresc moartea criminalului din `89, sper sa imi faca si iliescu o zi de sarbatoare frumoasa cat mai curand. Si domnule "maistru", daca as avea vre-o modalitate sa aflu cand te-ai dus si tu, sa sti ca mi-as face o sarbatoare si din asta, sigur nu mai dureaza mult, probabil inainte de 2020. Editat Ianuarie 7, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Urit din partea ta sa spui astea,eu sint un om credincios.Acuma se vede ce educatie ai primit. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Maistore.......hai sa nu poluam si topicul asta.Daca vrei,te punem in pozitia mama iedului dincolo......... Link spre comentariu
dany_cta Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 mestere, comunistii tai m-au educat Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Discutia asta eu am deschis-0,si poloarea a inceput-o alti,nu eu. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 La multi ani celor sarbatoriti azi.Din respect pentru ei,pe topicul asta nu voi raspunde provocarilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate