Florinel TV Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 (editat) Nu asa se chema firma despre care mi-a spus vecinul meu dar numai conteaza. Da sunt mai multe , dar nu le cunosc pe toate , eu cunosc doar doua service in arad in oras Editat Februarie 8, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Adi repara bine in Arad dar nu face orice. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Adi repara bine in Arad dar nu face orice. De unde stii ca nu face orice Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Pentruca il cunosc bine pe Adi(Tribex) despre care vorbesc. Link spre comentariu
stanescu mircea Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Salut. Este vorba de un tv LG43UJ634V cu vechime de 3 ani si de o saptamana au aparut zone(ca o pata) de culoare violet/mov pe ecran exact ca in imagine. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Foarte neclară poza, e mişcată şi făcută cu o cameră slabă.Fondul imaginii din poză era alb ? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 De la backlight face asa, are leduri din alea care se albastresc Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Asa este și nu știu de ce doar în lg am întâlnit leduri care luminau,, frumos,, albastru. Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Si in samsung cu gramada. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Acum 14 ore, dan cod a spus: Asa este și nu știu de ce doar în lg am întâlnit leduri care luminau,, frumos,, albastru. eu personal prima oara am intalnit intr-un vestel de 40 Link spre comentariu
_adi_ Postat Iulie 27, 2020 Partajează Postat Iulie 27, 2020 Ledurile astea au initial un strat galben depus pe suprafata lor. In urma incalzirii excesive din timpul functionarii indelungate, stratul respectiv se fisureaza si se desprinde, asa apare efectul de lumina albastra. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum