Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema pete (cercuri) ecran LG tv smart LG 47LB5820

Vizitator Wiliam Nicoara

Postări Recomandate

Vizitator Wiliam Nicoara
Salutari. De aprox 1 luna de zile au aparut pete circulare care se vad pe o imagine deschisa la culoare. Initial se vedea doar acea proeminenta iar dupa aprox cateva zile se vad si celalalte mai fad. Cred ca in dreptul cercurilor sunt chiar benzile de leduri de backlight... Stiti cumva o rezolvare? Tv-ul a iesit din garantie chiar in aceasta vara. El functioneaza impecabil doar ca cercurile acestea deja ma seaca la cap. Atasez poze cu ele sa se vada despre ce este problema. Multumesc anticipat

post-253608-0-49517000-1483735400_thumb.jpg

post-253608-0-13957700-1483735401_thumb.jpg

post-253608-0-75483100-1483735486_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator Wiliam Nicoara

Tv-ul era setat pe standard.. implicit backlight la 100% si contrast 100%, M-am tot jucat cu scaderea backlightului si chiar si la 30% se vede doar cercul acela mai proeminent dar mult mai fad. Poza e facuta la setarile cum a stat tv-ul mult timp

post-253608-0-35960700-1483779476_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salutari. De aprox 1 luna de zile au aparut pete circulare care se vad pe o imagine deschisa la culoare. Initial se vedea doar acea proeminenta iar dupa aprox cateva zile se vad si celalalte mai fad. Cred ca in dreptul cercurilor sunt chiar benzile de leduri de backlight... Stiti cumva o rezolvare? Tv-ul a iesit din garantie chiar in aceasta vara. El functioneaza impecabil doar ca cercurile acestea deja ma seaca la cap. Atasez poze cu ele sa se vada despre ce este problema. Multumesc anticipat

Teoretic ar putea fi deformata placa transparenta dintre display(sticla) si ledurii, datorita acelui bolt din plastic(plesnit de la caldura) care sustine placa, in felul asta placa transparenta atinge de lentila(lentile), asta este doar o teorie, in practica nu am intilnit pina acum. Daca zici ca te deranjeaza, apucate si demonteaza displayul, ca sa vezi ce si cum, daca nu ai mai demontat nici un display pina acum, vezi ca sint tutoriale pe youtube.............

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ceeeeeeeel mai simplu DUUUUUUUUUUL LA UN SERVICE :nerv Si ce dracu postezi ca nebunul aici dsaca esti afon ca electronist , asa oameni sa stiti ca eu ma feresc de nebuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :91

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Wiliam Nicoara

Intre timp, a luato de tot razna. Am facut un clip cu el dar nu ma lasa sa il updatez. Imaginea flashuie dar in rest merge. Am fost cu el la un service si zice ca backlight-ul e dus. Stiti cumva unde gasesc backlight la un pret decent? Mi-au cerut 200 euro pt schimbarea lui

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări