Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema amplificator cu OT 100

ctepeo

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• THOMAS

2

• ctepeo

1

• tubeman

1

• Laurentiu

1

Top autori în acest subiect

Salve, ai noutati despre acest tub?. Am si eu 10 bucati noi noute si pacat ca le tin de pomana!Oricum din ce am tot auzit ar fi fost folosite la radioficare?Nu sunt sigur. Laurentiu 0740103659

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am si eu 10 bucati noi noute si pacat ca le tin de pomana!

N-ai doua in plus (care sa te incurce :supz: )? In audio n-am vazut, eu le vreau pr RF.
Link spre comentariu

sal all , erau statii la cfr , avizare calatori,.,, cu cite 2 ot100 pe final, pp la 800vcc anodica la 100w. am si eu 4 bucati dar nu am putut face rost de trafurile de iesire... ca la o anodica asa de mare tre sa fie bn facute :) ,,,, era vb de izolatie... ps: nu am vasut pe nicaieri socluri pt ele...

Link spre comentariu
Vizitator ioio

Nu va speriati de tensiuni de 1000-1500V, am lucrat mult cu asa ceva, nu se strapung chiar asa de usor daca au ceva izolatie si nici nu-s greu de bobinat (desi nr. sp.mare), pericolul e doar pt. degete si in caz de scurt pe inalta ca se prajeste rapid. Mai greu e de la 4-5kv in sus, unde tb sa lasi distanta fata de marginile carcasei ca sare la tole.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

N-ai doua in plus (care sa te incurce :supz: )? In audio n-am vazut, eu le vreau pr RF.

Nu merita sa faci final de emisie cu OT 100.Daca faci dovada ca ai condensatorii variabili eu iti donez una bucata GI7 sau GI70 poate GI7BT.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări