Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Sigur că am făcut armata...şi menirea armatei este apărarea ţării şia cetăţenilor ei!

De cine pana mea s-o aperi?Daca acum ai fi cu arma in mana,si ti s-ar spune sa aperi tara,nu te-ai uita in stanga si in dreapta sa vezi care naiba e dusmanul? te-ai apuca sa tragi asa ca descreieratul,doar pt ca ai o datorie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 122
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Exact,focuri de arma de peste tot...cine tragea?Macar un singur terorist de samanta,ai vazut de atunci?

Asta a fost si scopul,de a intoxica, de a manipula,si de a baga spaima in populatie.Dupa cum gandesti,vad ca au reusit cu unii,de nu si-au mai revenit nici dupa 27 ani.

Link spre comentariu

Da,pacat ca si mintea ti-a ramas tanara...vezi tu,diferenta intre noi,e ca tu regreti regimul,eu regret ca nu am pastrat ce se putea pastra la mometul zero(pt ca a fost munca noastra,nu a conducatorului preaslavit) ca sa ne fie de folos pe mai departe.Un start bine luat,echivaleaza de multe ori cu castigarea cursei.Si paranteza facuta cu ultimele discutii,taman asta am vrut sa evidentieze.N-a fost nici un rahat de revolutie,cu exceptia a ce a fost in Timisoara...restul a fost transformat in lovitura de stat,de asta atatea manipulari si intoxicari.

Link spre comentariu

Pe tov. elmar l-a lovit nostalgia.A uitat ca aia de sub balconul in care sedea tov. Iliescu mureau pe capete impuscati de "teroristi',iar spre tov. Iliescu,iluminat in balcon ca si ziua,nu s-a ratacit nici un glont........atunci mi-am dat seama de marsavia politrucilor din balcon.Sper sa traiasca multi ani de acum incolo.......in puscarie,unde le este locul.Tov. elmar........te rog sa nu mai bati campii cu teoriile tale fataliste.

P.S. Tov. Dani,daca esti si cizmar,esti numa' bun de secretar gheneral,cu mecla aia. :rade:

Editat de alex.cselenyi
Link spre comentariu

Cu gume de 145 si 950kg cum ai vrea sa tina dacia drumul ? Daca bate putin viscolu, gata, o ia prin balarii si ajunge la pulitichie

Initial Dacia avea gume 155R13 iar dupa lovitura de stat s-au montat 165R13. Maxim 1 tona cantareau si occidentalele de aceeasi clasa (1.3 ... 1.4 litri) la vremea respectiva.

Problema Daciei a fost calitatea scazuta a materialelor, lipsa de fiabilitate si lipsa dotarilor.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări