Vizitator justy24 Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Buna ziua , cine poate sa ma ajute cu o identificare pentru 2 componente, este vorba de un zener si un rezistor ambele is legate pe intrarea triacului BTB16. In imagine R10 iar dioda este cea rosie dezlipita de pe PCB. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator justy24 Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Astear ar fi codurile de pe placa nu stiu sigur care ii Am pus si o schema data jos de mine de pe placa. Cred ca ii o schema de stabilizare de tensiune de la bobina ce masoara turatia de pe motor? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Rezistenţa o poţi curăţa cu grijă de vopsea şi stratul de arsură şi o măsori dinspre mijloc faţă de fiecare capăt. Valoarea obţinută o dublezi şi o majorezi la următoarea valoare standard. Dioda o poţi tatona începînd cu valori mici, de la circa 5V în sus.Te opreşti la valoarea la care placa funcţionează corect. Dar cred că s-ar putea să ai şi surprize neplăcute acolo, după cum s-a încins cablajul.... Link spre comentariu
Vizitator justy24 Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Multumesc frumos pentru info Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum