Vizitator Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 (editat) Am mai experimentat si am gasit ceva mai aproape de adevar care rezolva problema dilatarilor termice si a contactului electric(intre clema si pinul tubului sunt doar 25mv cadere de tensiune) dar nu si evacuarea caldurii de la pinii tubului.Sunt cleme de vechile prize de 220vca produse pe vremuri la Medias.Ma gandesc ca daca racirea pinilor nu este facuta corect sa nu se intrerupa intern vreun electrod prin supraincalzire:dupa aceea cu amplificatorul gata construit este mai greu sa faci modificarile si sa pui un alt soclu... Apropo, in locul placii de faianta eu am folosit placa de marmura alba(deseuri);nu mi-a iesit prea bine(gauri imprecise)si am renuntat. Editat Februarie 8, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Clemele alea au o problema, daca se incalzeste tare arcul ajunge sa se decaleasca. Exact ca la prizele folosite la supracurent. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Ai dreptate cu arcurile respective,dar poate ar fi o solutie pentru tuburi cu pinii grosi dar cu regim termic mai bland.Sau schimbate cu arcuri din alt material...in sfarsit, cred ca trebuie sa fac o copie fidela dupa original.O sa vin cu firele direct la cleme si gata. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Nu merg cleme cu surub? Alea n-ar trebui sa aiba moarte. Ce diametru au pinii? Link spre comentariu
vio2007 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 O poza cu lampa:http://www.eandc.ru/upload/iblock/460/460b0b6d6d50197cfd774a2b3277a667.jpg Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 (editat) O poza proaspata...in stanga GU29 in mijloc GU46 si dreapta GU50.Nu merg cleme cu surub pentru ca lampa are un regim termic destul de ridicat.Pinii au 4mm diametru si lungimea de 13mm. Editat Februarie 8, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Mare agitatie pentru nimic...initiatorul topicului nu mai posteaza nimic;poate spera la un amplificator gratis prin posta si cu verificare...hi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum