Vizitator Sirbu Marin Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 buna ziua am si eu o problema cu 3 condensatori pe o placa de baza la pc sunt umflati si cred ca ar trebui schimbati. problema e ca nu ii gasesc 470uf/6.3v . intrebarea este daca pot pune alta valoare in locul lor sau daca stiti de unde as putea sa ii iau. multumesc Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Puteti monta 470uF/10V sau pe tensiune mai mare singura problema fiind legata de dimensiunile fizice ale noilor condensatori. Procurarea lor nu este o problema asta depinde doar de locatia in care va aflati. Succes! Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Vezi ca trebuie Low ESR Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 .... si pe 105 grade Celsius. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 (editat) "problema e ca nu ii gasesc 470uf/6.3v" - nu'i ai , nu ca nu gasesti ! Daca's la paralel , pune unul de 1000u/10 , 16V si rezolvi problema. Atentie sa nu'i scoti cu "treceri" cu tot ! Editat Ianuarie 11, 2017 de leoncris Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Se gasesc la adel......da Link spre comentariu
daniel ignat Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 aici http://www.mouser.com/Mobile/Passive-Components/Capacitors/Tantalum-Capacitors/Tantalum-Capacitors-Solid-SMD/_/N-75hr4?P=1z0wrk5Z1z0x6d8Z1z0wxct Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Cat dai pe transport la mouser sau adelaida iei naibii alta unitate cu totul, ca pun pariu ca e vorba de o placa de baza foarte veche, conzii aia ii schimbi daca ii gasesti ieftin local, sau recuperati de pe alta placa de baza, daca nu atunci nu se merita Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 (editat) Cat dai pe transport la mouser sau adelaida iei naibii alta unitate cu totul, ca pun pariu ca e vorba de o placa de baza foarte veche, conzii aia ii schimbi daca ii gasesti ieftin local, sau recuperati de pe alta placa de baza, daca nu atunci nu se merita 2 buc de conzi costa 2,4 ron si transportul este de 25ron , deci cu 27,4 ron tu cumperi unitate complecta , eu cred ca ai baut ceva Editat Ianuarie 12, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 La mouser e 20€ livrarea, iti mai convine ? Plus ca nu e sigur ca problema se rezolva doar din condensatorii aia. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 (editat) Vedeti , asa'i cand nu se dau date clare : - placa de baza XXX - ca sa stim despre ce vorbim; - LOCATIA initiatorului topicului - poate se gasea un coleg de aici care contracost , sau nu , sa'i dea cei 3 ...; ACUM "am si eu o problema cu 3 condensatori pe o placa de baza la pc sunt umflati si cred ca ar trebui schimbati. problema e ca nu ii gasesc 470uf/6.3v . intrebarea este daca pot pune alta valoare in locul lor sau daca stiti de unde as putea sa ii iau. multumesc" De aici deduc ca placa'i functionala; Are alte valori de C_uri , cu care pot fi inlocuiti Editat Ianuarie 12, 2017 de leoncris Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 La mouser e 20€ livrarea, iti mai convine ? Plus ca nu e sigur ca problema se rezolva doar din condensatorii aia. Euvorbeam de adelaida cum am spus si mai sus deci despre ce vorbim O fi baut , da' ... https://www.olx.ro/oferta/placa-de-baza-asrock-ID7xSHy.html#d6b103f007 Despre ce vorbim aici colegu modoran a spus ca isi cumpara alta unitate nicidecum placa de baza Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Placa de baza am vrut sa zic, am scris unitate la repezeala. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Ok, Ok , am refacut ... postarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum