Toni Marginean Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Am o sursa neintreruptibila model PW9120 2000i fabricata de firma Powerware. Apare tot mai des eroarea DC BUS FAULT moment in care nu mai scoate tensiune pe iesire. Rog sprijin pentru remedierea deranjamentului! Link spre comentariu
sabanc2228 Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Verifica , schimba condensatorii pe partea de 12V. 2200-16v si 47-50...63v Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Acumulatorii in ce stare sunt? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 6, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Acumulatorii i-am schmbat primii si continua eroarea. Am sa schimb ceva condensatori si revin. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Am schimbat doi condensatori si eroarea apare acum dupa circa 15 minute. O schema mi-ar prinde bine! Link spre comentariu
sabanc2228 Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Ce condensatori ,aia de pe sursa de 12 v ? Pe cei mari pe 450v iai verificat ? Tensiunea de + - 350v e egala ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Ce condensatori ,aia de pe sursa de 12 v ? Pe cei mari pe 450v iai verificat ? Tensiunea de + - 350v e egala ? Imi puteti da o schema sa pot face cateva masuratori? Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 D-le Marginean, de regula atunci cand sunt ceva comportamente dubioase la o sursa in comutatie, primul pas este cura de electrolitici, adica toti fara exceptie, se verifica toti de la cel mai mic pana la cel mai mare, pe esr-capacimetru si se inclocuiesc cei a caror masuratoare au dat rezultate neconforme sau suspecte, daca nu se detine asa ceva, sau nu sunteti sigur atunci se schimba absolut tot indiferent de aspectul fizic sau pozitie/utilizare ( eu fix asta fac de fiecare data ), abea apoi se cauta defectul in alta parte, daca acesta persista. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Ianuarie 10, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 D-le Marian repar cam de cand v-ati nascut d-voastra, deci........ Sursa se afla undeva langa Cluj iar la reparat s-a pus cineva cu cunostiinte medii dar cu simt practic. Eu doar il indrum. Atat! Se poate inchide nu doresc alte comentarii. Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Imi pare rau daca Dvs ati vazut impertinenta in interventia mea, nu asta a fost intentia, si n-am dorit sa insinuez nimic, doar sa ajut, daca insa ati inteles altfel, asta e, nu pot decat sa promit sa nu ma mai bag. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum