Vizitator Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Am carcasa lunga si nu stiam exact unde asez placuta. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Cat mai aproape posibil de tranzistori si de petentometre. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Poza 3 din postul 151 cred ca va fi asezarea. Vreau traful in mijloc pt echilibrare mecanica. Are 5.2 kg. Link spre comentariu
albasete Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Poate la Marian merge sursa fara interventii. O sa-i frica de el si se pune pe treaba. Eu am voltmetru cu trei fire, si daca nu-l alimentez separat se stinge... Link spre comentariu
Marian Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 (editat) Nu ma intercaleaza, nu pui tu fire de 5 km ca sa fie carcasa sepsi... Ziceai ca ai verificat toate alea pasive: Uita-te la rezistenta de 330 marcata cu sageata rosie, ce zici, e de 330R? Asa dupa tine... Editat Ianuarie 18, 2019 de Marian Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 (editat) Da-o jos si masoar-o. Poate e de 1000 de ori mai mare😆. Sper sa fie doar aia. Se numeste FRESH AIR REVIEW. Editat Mai 31, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Am masurat-o inainte sa pun poza aici, port.-port.-galb. e 330k, nu 330R. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Si probe? Sursa ce zice? Ii place? Daca ai cu ce, da-i in gura sa vedem ce ii poate pielea. Bagi radiatorul in apa... Link spre comentariu
Marian Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Te grabesti? Ca eu nu... PS: Integratu singurel regleste bine vad. Acuma urmeste sa-i pun tranzistori. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Nu ma grabesc. Si nici nu vreau sa iti fac deranj. Eu stiu de la mine ca daca strang jucariile, imi e greu sa le insir iar. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 (editat) Gata, partea de tensiune e "devirusata", acuma regleaza corect. Tranzistorul de putere parea semidefect, plus ca nu-mi placea defel, asa ca ti-am pus unul nou bengos de sa crape capra vecinului BD-ul parea bun, dar nu sunt sigur de provenienta lui asa ca ti-am pus un BD140-16 nou nout de la TME, e suficient pentru ce trebuie sa faca acolo. Ti-am pus petentometru de 10k mono nou, ca tu aveai unul stereo si ii strica fata aluilalt, ti-am mai pus si buton rosu ca e mai misto asa cu butoane de culori diferite. Ti-am schimbat electroliticul de 2,2u si ceramicul de 220p cu altele noi, nu-mi placea fata lor... Si mate noi la tranzistori Acuma ma apuc sa verific si reglajul de curent. Poze: Tranzistorii PS: Se subantelege ca totul e moca... Editat Ianuarie 18, 2019 de Marian Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Daca puneai si pini in cablaj ca sa nu lipesti firul direct de cupru, apoi un varnis peste lipitura, ar fi ajutat la protejarea firului. Lipitura directa il oboseste in timp, caci cine stie cand pune Fanel (sic!) totul in cutie. 3281 acolo? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 (editat) Curentul merge da-l in moase-sa, i-am dat 3-4 A la teste, in scurt, doar cu multimetrul in circuit. Merci pentru rework-uri. Poti pastra integratele daca vrei sa iti faci, cablajul e free in topic, piese gasesti... Editat Mai 31, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 3281 acolo? Pe asta il aveam neinperecheat ( fara complementar ). Si-apoi e simpatic foc Link spre comentariu
Marian Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Poti pastra integratele daca vrei sa iti faci, cablajul e free in topic, piese gasesti... Nu mersi, cand vine vorba de liniare imi ajunge LM317 orice as avea nevoie. Merge intr-adevar si reglajul de curent, l-am dus pana la 3A si nu-s probleme. Cand o sa montezi totul in carcasa nu uita sa legi carcasa metalica a potentiometrului de curent, la masa alimentarii sau a iesirii ( functie de ce carcasa ai ). Atentie la radiatorul folosit, cu riscul de a suna ca o placa zgariata, liniarele cer racire semnificativa, macar unul din asta daca altceva nu ai: http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/radiator-aluminiu-160x120x30mm-p-9218 Si cam atat. Marti il pun la posta, ca pana atunci sunt liberi. LE: In caz ca nu s-a retinut, problema a fost la valoarea R10 de 330k, in loc de 330R ( de asta tot spun, atentie mare la valorile pasivelor, masurati daca nu sunteti siguri ). Ca sa creasca tensiunea la iesire, pinul 5 trebuie sa fie mai pozitiv decat pinul 4, valoarea eronata a R10 lasa inversoarea aproape flotanta, nu putea cobora niciodata sub potentialul neinversoarei, indiferent de reglaj, deci tensiunea de la iesire nu putea creste de la minim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum