Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme sursa LM723

Vizitator dni Dani

Postări Recomandate

Fanele, verifica PCB-ul la microscop, daua-n colo de treaba, ca incepui sa ma enervez. Daca urmasi pasii care-ti fura recomandati de colegi, chiar ca trebuie sa-i descanti de nu merge. Verifica si soclul ala cu multimetrul pe buzzer. Intreruperi de trasee, lipituri reci, chiar nu stim ce sa mai zicem.

Link spre comentariu

Lipituri reci exclus, atingeri exclus, soclu de-ala good, intreruperi neverificat. Piese testate pe tester individual inainte de lipire. Mai ramane contact pin integrat,pcb.

Faza e ca acest pcb e cel care a mers si am facut filmul cu el.

Link spre comentariu

Si te mai intrebi de ce nu mere?

Zau asa... macar semiconductorii si electroliticii fa tot posibilul si evita mivarom.

Tot ce e semiconductor in montajul tau, daca provine de la ei, arunca direct, nu-ti mai pierde timpul cu masurari.

Electroliticii daca ai esr-capacimetru, verifica-i si fii sigur ca-s ok ( nu multitester, am si eu dar m-am convins ca... sa nu deviez discutia ).

Rezistentele poti sa le pastrezi ( pana la urma sunt tot rezistente ), la fel si potentiometrii, dar verifica-i atent.

Cumpara de la TME sau alt magazin online serios restul componentelor ( in special tot ce-i semiconductor ), si abea apoi testeaza din nou.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări