Vizitator Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 (editat) Cam asta continea misterioasa instalatie de ceata. Ma aleg cu butonul on off, conectorul pt cablu care are si siguranta pe intrare, 2 bimetale pe care le pot folosi ca protectie termica si carcasa. Toata jucaria 15 lei de la mall. Carcasa are maner detasabil, il pot pune sub sursa ca sa trea ca osciloscoapele, la gaura din partea de sus voi pune o sita neagra de la un difuzor si voi monta un ventilatoras. Dura negocierea cu mexicanul, de la 50 de lei, 2 saptamani de negocieri... Editat Mai 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 daca vreti panoul frontal,va atasez un pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 (editat) As face cam asa un panou frontal, mai dureaza. Trebuie sa imi iau pe foaie milimetrica conturul gaurilor apoi sa asez aparatele exact ca in poza sa maschez si gaura initiala care e destul de mare si ma cam roaga sa oun analog acolo. Editat Mai 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
alcon Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Asa mi-a iesit mie panoul frontal. Sper sa va ajute acest exemplu, atat ca gama coloristica, cat si ca dimensiune si grosime a fonturilor. take a screenshot Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 (editat) Am cablaj nou, vor fi piese noi, am carcasa, scheme, idei, dorinta de a o tremina odata, daca nu merge nici acum o trec la topicul "E ziua in care.. ". Inainte de a pune piese le verific pe terster... Editat Mai 14, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
albasete Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 Am vazut ca ai pus diode la redresare. Vezi ca se incing ca naiba. Macar dupa testare inlocuieste diodele cu o punte redresoare. Nu stiu cum sa postez desenul panoului frontal. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 (editat) Le dublez pe diode, nu-i asta problema. Oricum nu am de gand sa sudez cu ea. panou frontal o sa fac cam constrans de situatie, intrucat fata nu e din material continuu, are si un gauroi dupa cum ai vazut. O sa pun 2 digitale in stanga , I si U, legate pe un canal, la al doilea voi monitoriza tensiunea, pt curent o sa imi fac gradatii pe potentiometru. Sau o sa fac cumva ca sa masor cu un singur ampermetru ambele canale si sa il comut din switch cand pe ch1 cand pe ch2. Editat Mai 15, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 Nu se poate pune spatele in fata si fata in spate? si in gauta aceea din spate sa puneti un cooler? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 Spatele avea o fanta pe mijloc, verticala, decupaj buton patrat , decupaj mufa alimentare si inca o mufa rotunda. As putea sa mai oun o placa peste fata si o fac cum vteau eu. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 mai bine asa....astept indicatii pentru noul panou frontal Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 Cam asta e indicatia. Dimensiunea fetei e data pe foaie milimetrica. Se poate deduce usor unde e gaura si cat e de mare. Merci! Fi-ul voltmetrului analog e 50, nu e tangent cu patratul, e mai sus cu un mm, pe axul vertical. suruburile de prindere sunt la 14 mm mai sus de baza si la 5 mm spre axul central vertical. Link spre comentariu
albasete Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 Off topic: A se citi "fan Elforum", nu "Fanel forum". Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 Razi, ia vezi, tu ai dat in ele bine? :rade: Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2017 Partajează Postat Mai 15, 2017 MERGEEEEEE! Cel putin regleaza tensiunea. Cealalta, cea veche, cu integrat nou tot nu merge. Ori cablajul ma saboteaza, ori soclul. La asta noua deja observai ca soclul nu e cel mai breaz. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 (editat) Si un mic preview. Pe asta am testat-o asa cum e, am alimentat-o din alta sursa pe unde am putut si eu. Ii voi da jos potentiometrele si le voi lipi cu fire. Editat Mai 16, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum