Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema electrica magnetofon Tesla B115

Vizitator yonell33

Postări Recomandate

Vizitator yonell33

Salut tuturor, am nevoie de schema electrica (manual service), de la Tesla B115, va rog daca ma poate ajuta cineva .Am folosit search dar nu am gasit.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nelson

3

• Florinel TV

2

• vergil

1

• validae

1

• 5 ani mai târziu...

Salutare am o mica problema, cu un Mag  Tesla B 115 Am desfăcut suportul capetelor  de Redare sa le curaț de mizerie  şi 5 Arculețe nu mai știu cum vin de la ele mă puteți Ajuta Mulțumesc Anticipat poze informați etc thanks un caiet service

Link spre comentariu

Salutare mai am un Magnetofon Rostov 105 s1 Fabricat 1989  Am  2 probleme Mari cu el (1) nu Funcționează play nu Acționează Motoarele la Tasta play  Derularea Funcționează ok  A 2 problema nu Analizează Semnalul Analog care intra în el CD DVD telefon pickup Sfat ceva unde pot sa caut Defectul cu play Apelez şi eu la Ajutor Aici pe el forum

Editat de Nelson
Link spre comentariu

Încearcă să scrii totuşi normal, adică folosind semne de punctuaţie, majuscula doar la începutul propoziţiei şi la nume.Suntem totuşi un forum tehnic, iar ce scriem aici mai citesc şi oameni din alte ţări...e jenant.Şi contrar Regulamentului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări