Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

I.M.G.B

Vizitator mesterul strungar

Postări Recomandate

O alta mare uzina,facuta tot pe timpul lui Ceausescu pe care nenorociti astia a vindut-o la norvegieni pe un dolar,1 dolar!A dat-o la straini pe degeaba!

Uzina asta a produs si turbina pentru centrala de la Cernavoda,si turbine cu abur si tot ce vrei.Acuma nu mai produce rominia turbine,a demolat si uzina asta si pe la jurnal arata ca a facut case dezvoltatori astia,alti excroci.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

O sa zic in continuare si de Electroputere Craiova,alta mindrie a industriei romanesti,luata si asta de excrocul ala Fati Taher.Mai produce acuma Rominia locomotive?Citeam ca Electroputere a produs si locomotive care le-a vindut la englezi.

Link spre comentariu

Nu vorbi prosti ca pe inregistrarile vechi nu se mai poate intra.Da eu sint ce te miri.Asta e contul meu,si altu nu mai am.Aicea se discuta de IMGB si dr Electroputere Craiova,numai cînd scriu astea doua nume de uzine si ma cutremur.Ce tara puternica a avut,si unde amajuns din cauza strainilor care ne-a cumparat pe doi arginti.

Link spre comentariu

Se mai gaseste cite un ''nostalgic'' care plinge dupa vremurile trecute. Sigur @''mesterul strungar'' este vreun fost secretar de partid, care in vremea sa de glorie,ridica osanale lui ceasca. Chiar acum,dupa atitia ani de la ''lovilutie'', inca nu-i vine a crede ca vremurile trecute, sint........trecute. Mestere mai lasa-ne cu gargara asta de doi bani. Chiar asa de greu e vezi si sa accepti adevarul?

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Da ,i+am ridicat osanale Tovarasului Ceausescu pentru ca lam iubit si l-am stimat.A fost cea mai frumoasa perioada din vietile mele,si daca-si mai trai odata tot asta as vrea,ca tare bine a mai fost.Realitatea e ca in Romania sa distrus tot,si ne+a cumparat straini,da uni nu vor sa accepte asta.Laminoru Roman,Aluminiu Slatina,Vioare Reghin,Tractorul Brasov,Semanatoarea,Faur,Aro Brasov,Autocamioane Brasov unde-s astea?Unde is minele,toata Valea Jiului,Petrosani?Unde-i carbunele nostru? Unde-i aurul din Apuseni?Unde e petrolul si unde sint gazele?Institutul ICIT PRP din Ploiesti unde e?Ne-am vindut rafinarile,ne-am vimdut tot,ca incep sa urlu de ciuda!Uite cum trebuieste sa iau aspacrdin.

Link spre comentariu

Ce stii tu despre electroputere ? Stii o râla. Electro functioneaza si azi. Cauta sa vezi ce a produs acum 2 ani. Scrie pe gugal "locomotiva terranova" si dupa du-te la somn. E racheta masina aia. Cocoloseste sina sub ea. Are bord de nasa nu se mai compara cu rapciugile din 1965 pe care le stii tu.

Link spre comentariu

Nemultumirea este mare in randul populatiei, o dovada indirecta ar fi participarea extrem de redusa la votare. Sunt nemultumiti si unii care inainte de '90 detestau conducerea comunista. Fac multa galagie "anticomunista" cativa "dreptaci" care au prins putina coaja sub noul regim. Unii au beneficiat mosteniri (pamant, cladiri pe care le-au inchiriat, etc), altii s-au apucat vartos de bisnita (se ocupau cu asta si inainte, dar clandestin), etc.

@franzm

L-am vazut pe Ceausescu in anul 1974, de la un metru distanta. Venise in vizita la liceul la care invatam eu. Era palid (ca ceara), un tampon de vata ii atarna din ureche. Pe loc m-am gandit ca cineva din echipa medicala, bucatarii, etc ii baga substante toxice in mancare. Nu era normal sa arate asa de rau, la pozitia pe care o avea in stat. Cred ca de asta se tampise si a luat decizii proaste.

Editat de VAX
Link spre comentariu

,,L-am vazut pe Ceausescu in anul 1974, de la un metru distanta. Venise in vizita la liceul la care invatam eu. Era palid (ca ceara), un tampon de vata ii atarna din ureche. Pe loc m-am gandit ca cineva din echipa medicala, bucatarii, etc ii baga substante toxice in mancare. Nu era normal sa arate asa de rau, la pozitia pe care o avea in stat. Cred ca de asta se tampise si a luat decizii proaste."

Asa de timpuriu?

Eu l-am vazut prin Decembrie '89 inainte de revolutie, vizavi de spitalul Coltea, de pe trotuarul de linga Muzeul de Istorie, sau ce era.

Era in masina oficiala, o Dacia Liberta sau 2000, nu stiu cum ai zicea.

A trecut cam tot pe la un metru de mine, facea cu mana oamenilor muncii, care se aflau pe traseul coloanei oficiale.

Arata ca un cadavru ambulant.

Pe moment mi s-a facut mila de el, dar ura acumulata in suflet in atatia ani de privatiuni si de mizerie morala a societatii,

mi-a anihilat acest sentiment omenesc.

Ce Doamne iarta-ma, i-a mai trebuit sa se agate ca disperatul de putere.

Putea foarte bine sa predea stafeta, si inainte de asta sa mai faca ceva reforme, sa modernizeze si sa reformeze

acel sistem ticalosit, pe care l-a pastorit atatia ani.

Dar deh, fiecare pasare pre limba ei piere!

Nu as fi intervenit pe acest topic, dar postarea ta mi-a trezit amintiri demult uitate.

Sa fiti sanatosi si fericiti, si bucurati-va de viata si de libertate!

Sa aveti o zi buna!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări