Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Uzina Vulcan

Vizitator mesterul strungar

Postări Recomandate

Vizitator mesterul strungar

O alta uzina pe care nenorociti astia de dupa 89 au distrus-o.Ce exporta si producea Rominia cazane,pentru industrie,acuma nu mai producem nici un cazan.

Au facut praf si uzina asta,si a rasarit acolo Carefur-Vulcan.Ce nume poate avea si molul asta,adica care fura.Vin straini in tara noastra si ne umple de moluri de astea,in constructia lui Ceausescu.

Sa mai aud eu pe astia ca ma critica.Pai daca tu ca tara nu produci nimica,si faci numai moluri din ce dracu o sa mai traiasca oameni.

Rominii a dus-o bine inainte de 89,a dus-o rau aia care nu vroia sa munceasca,ca zicea cineva pe acolo pe la auto ca-l oprise sectoristu ca a dat muzica tare.Pai tocmai astia urla acuma,care pe vremea aia erau elemente care tulbura ordinea.Ori pe timpul lui Ceausescu nu era voie asa ceva.

Lasa ca-i mai bine acuma ca bate pe politist.Ce autoritate mai are un politist in fata hotilor.S-a ajuns ca mergi pe strada si-ti da in cap ca sa-ti fure bani,si politia da din umeri.

Pe timpul lui Ceausescu eu care munceam eram mindru ca sint romin si ca realizez ceva.Ride astia de mine acuma cu discuri incarcate si ma ia la impins vagoane,da eu intreb ce au realizat ei.

Mai zice cetateanu Rata ca noi inainte de 89,astia cu mentalitatea comunista eram jeguri.Atuncea sa se duca si la taticul lui si sa-i spuna vorbele astea urite,ca si taticul lui a prins perioada aia sau lui bunicul lui.

Vad ca pe uni deranjaja tare,dar Ceausescu face parte din istoria tari asteia,si in timpul lui sa construit marile realizari,dar adevarul supara foarte tare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

................................................................

Vad ca pe uni deranjaja tare,dar Ceausescu face parte din istoria tari asteia,si in timpul lui sa construit marile realizari,dar adevarul supara foarte tare.

.......................................................................

Deranjeaza pe dracu'. Cit despre ceausescu, sa-l pieptene scaraoțchi cu toti subalternii lui. Mestere! Intradevar, o sa fie pomenit ca personajul care si-a batut joc de popor, facindu-l sa moara de foame,de frig. Se vede treaba ca pe vremea lui o duceai bine iar cumparaturile le faceai acolo de unde se aprovizionau activistii de partid.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Tot din isorie face parte si Gheorghiu Dej, Stalin si Hitler nu ? Si pe timpul fiecaruia "s-au construit mari realizari", asta nu inseamna ca trebuie sa ii veneram. De mult ce a realizat ceausescu muream toti de foame si de frig, mai bine traiau negrii din Africa in copaci decat noi, in "stat dezvoltat".

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Eu zic să lăsăm trecutul comunist în urmă și să vedem ce facem în viitor. Maistore, ai deranjat cam multă lume cu fixația pentru ,,conducătorul iubit,, și viața bună de până-n 89.

Eu cred că e timpul s-o lași mai moale, fiindcă ce faci acum postând zeci de topicuri de preaslăvire a comunismului duce la reacții neplăcute. Eu unul recunosc faptul că s-au făcut multe lucruri bune înainte de ,,revoluție,, dar regimul acela totalitar nu e ceva la care m-aș întoarce bucuros. Avem mult de recuperat până să învățăm ce-nseamnă democrația, dar nu mai agita spiritele cu preaslăvirea comunismului și mai ales a dictatorului criminal.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări