Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Samsung LE37A615A3F

augustin

Postări Recomandate

Sanatate ! am nevoie de o schema pentru acest tv . ma intereseaza schema Main board care este : BN41-00974B.

Defectul acestui tv este urmatorul . pe imagine cu fond negru apar purici de culoare verde fosforescent .. Am mai intalnit acest defect la alt model de Samsung si sa rezolvat prin inlocuirea memorie .. As vrea sa incerc si la acest model dar fara schema nu stiu care este memoria .. Vizual nu pot sa imi dau seama . Multumesc !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin

3

• iuliantv

3

• leoncris

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Am depistat memoria .. am inlocuito cu una goala , dar acum imaginea se vede mai rau .. in meniu nu mai am la intrare Hdmi - urile si nici optiunea de DTV ..

Are cine un dump pentru aceasta placa de baza? pe ea mai scrie : MT8226 EMMA ... pe Chip scrie : SEMT01 0814-CMAL

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

le37a615a3f lipsa osd,

maine trebuie sa primesc acest tv care nu mai afiseaza caracterele pe osd,lipsa cifre,litere.....doar bare negre si albastre,imagine ok,sunet ok,comenzi ok,am fost azi si l-am vazut,si l-am resetat pe ,,orbeste,,cu tv in stby info menu mute power,2x ok,1x >,tv-ul sa resetat(au disparut canalele) dar osd-ul tot fara caractere,ceva idei ?

maine am sa incerc dumpul,si o memorie noua,poate el e buba

Link spre comentariu
Acum 20 ore, iuliantv a spus:

le37a615a3f lipsa osd,

maine trebuie sa primesc acest tv care nu mai afiseaza caracterele pe osd,lipsa cifre,litere.....doar bare negre si albastre,imagine ok,sunet ok,comenzi ok,am fost azi si l-am vazut,si l-am resetat pe ,,orbeste,,cu tv in stby info menu mute power,2x ok,1x >,tv-ul sa resetat(au disparut canalele) dar osd-ul tot fara caractere,ceva idei ?

maine am sa incerc dumpul,si o memorie noua,poate el e buba

cu toata rusinea postez

care ..........e epromul care trebuieste rescris,ca eu nu reusesc sa-l identific pe placa

ATMLH814 2EB 1 = ATML AT24C256 ,ATMLH814 2EB 1  nu o gasesc pe placa ,ce notatie are acest eprom ?

ic5107 ?

am scris pe ic5107 atmlh826.......fara rezultat,oricum cred ca buba e in nand sau ceva pe la procesor

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări