Florian Ciobanu Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 colile respective se mai numeau si "vitodecor" Link spre comentariu
nickrvl Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 "nickrvl" in poza vezi un aluminiu polishat................. Puteam sa jur ca e bronz nichelat cu patina de "vechi", in poza pe muchii se vad, sau cel putin asa vad eu, irizatii aurii si de acolo am presupus ca e bronz.... Link spre comentariu
Vizitator transilvanpop Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Transferul termic al tonerului functioneaza bine. Eu il folosesc permanent la cutiile din aluminiu in care imi pun constructiile. Apoi corodez cu clorura ferica, spal, usuc si dau UN singur strat foarte subtie de lac mat (din spray) cat sa formeze o pelicula subtire, sa nu te murdaresti pe maini de la aluminiu. Ce se vede negru e rezultat in urma corodarii, nu am dat cu vopsea sau marker, dar daca se vrea un negru mai intens, nu e nicio problema. Exemplu: Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Un astfel de rotring rezista la diluanti, acetone?: https://www.youtube.com/watch?v=icEB3fQgwXc Am asa ceva insa nu pre-mi vine sa-l testez, mi-e teama ca se disturge. Ar merge la "desenat" pe aluminiu sau cablaje.... Link spre comentariu
dany_cta Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Pentru unicate eu as alege clar solutia asta in fata la orice altceva si bineinteles ca se pot folosi saboloane ca sa iasa mai bine: Link spre comentariu
Vizitator transilvanpop Postat Octombrie 17, 2017 Partajează Postat Octombrie 17, 2017 (editat) Transferul termic al tonerului functioneaza bine. Eu il folosesc permanent la cutiile din aluminiu in care imi pun constructiile. Apoi corodez cu clorura ferica, spal, usuc si dau UN singur strat foarte subtie de lac mat (din spray) cat sa formeze o pelicula subtire, sa nu te murdaresti pe maini de la aluminiu. Ce se vede negru e rezultat in urma corodarii, nu am dat cu vopsea sau marker, dar daca se vrea un negru mai intens, nu e nicio problema. Exemplu: Posted image Văd că nu mai apare poza. Pun alta. Asta a fost făcută un pic mai neglijent, dar se poate forma o idee despre scara la care se poate lucra. Editat Octombrie 17, 2017 de transilvanpop Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum