ionescu liviu Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Salut! Am o sursa Voltcraft FPS 4A, si nu imi dau seama cati A poate furniza. 2 sau 4? Ca am cautat pe net si ar fi de 2 A dar ea se cheama FPS 4A si pe ea scrie REGULATED DC POWER SUPPLY . OUTPUT 13.8V 2/4A. Pe spate scrie 100VA si are siguranta de 1A. Eu o folosesc pt un incarcator acumulatori jamara xpeak 3 evo si incarc mai multe tipuri de acumulatori cu el, preponderent li-po. Am incarcat cel mai mult cu 2.2 A, mai mult nu am nevoie deocamdata, dar nu stiu cat de mult pot trage din sursa ca sa nu faca plici. Ma batea gandul sa incarc 2 acumulatori in paralel dar cred ca ar trebui sa renunt. Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Ma batea gandul sa incarc 2 acumulatori in paralel dar cred ca ar trebui sa renunt. Ne se pot incarca 2 accu paralel decat cu surse speciale care controleaza fiecare element. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Pai asta face incarcatorul. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Ala nu este incarcator ci sursa stabilizata de 13,8V Link spre comentariu
radusa Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 FPS 4A poate furniza 2A pe iesire in regim continuu si 4 A pt scurt timp, mai putin de 5 minute. Asa spune producatorul. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Dar tot sursa este nu incarcator. Link spre comentariu
radusa Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 ........ Eu o folosesc pt un incarcator acumulatori jamara xpeak 3 evo ......... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum