Ticu Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 (editat) O adaptare a schemei, in care bascularea se face la ridicarea degetului de pe buton iar contactul este spre masa. Editat Ianuarie 7, 2017 de Ticu Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Foarte buna ! Mai ales explicatiile... Am sa o incerc. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 11, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 Am facut asa si merge perfect: Eu planuiam sa ii pun si un schmitt trigger pe intrarea CLK a flip-flop-ului dar se pare ca nu e nevoie. L-am basculat de o mie de ori si nu mi-a dat nici macar o singura data rateu. Sa il las asa fara ? O avea integratul schmitt trigger in el ? https://vimeo.com/199006160 Pana la urma l-am facut sa actioneze pe front crescator, e mult mai misto asa. In clip-ul de mai sus actioneaza pe descrescator, dar i-am adaugat pe urma si tranzistorul ala de pe intrare si l-am inversat. Link spre comentariu
Ticu Postat Ianuarie 11, 2017 Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 (editat) Nu are trigger, dar pare ca nici nu e nevoie.Daca in montajul final firele de la buton sunt lungi, ar trebui testat daca nu simte un eventual "brum" indus in fire. Solutia este cablu ecranat. Editat Ianuarie 11, 2017 de Ticu Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Ca sa nu mai deschid alt topic pun aici varianta cu LM 555. Daca e cineva interesat pot pune cablajul in format PDF. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Si realizarea practica: Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Nu stiu cum ratasem topicul asta... Uite aici aveai o solutie testata. Provine din schema de aici. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Mersi, dar pt mine treaba e clara. Am deja un circuit care merge perfect. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Eu am pus o alternativa fara trasformator perfect functionala. Ideea este foarte buna pentru cei ce folosesc carcase de calculator pentru amplifurile lor. Simplu si ieftin. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Deocamdata n-ai pus nimic pana acum. Dupa ce vei pune schema se pune ca ai pus. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Se pune daca pun cablajul cu valorile componentelor? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 (editat) Nop, ca nu sta nimeni sa scoata schema de pe cablaj. Dar nu inteleg, nu ai schema sau nu vrei s-o pui ? Editat Februarie 16, 2017 de Dudikoff Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Sunt trei rezistente un condesator si un 555. Ce schema vrei sa-ti desenez? Pur si simplu cred ca nu se merita sa pictez o schema. E prea simplu. Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Da' nu exista riscul de electrocutare la schema asta fara separare prin butonul on/off ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 N-avem de unde sa stim asa fara schema... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum