Nostalgic Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Acum 2 ore, florino32 a spus: Va salut, ma puteti ajuta cu niste linkuri la electronica ce imi este necesara pentru a face un incubator din frigider ? intoarcerea o fac manuala. multumesc . Poti folosi electronica de la incubatoarele de la electro arges, asa cum a spus si colegul validae,dar iti recomand sa-l construiesti orizontal cu ouale asezate pe un singur strat.Numai asa poti mentine temperatura corecta .Am construit si eu pe sertare suprapuse si a fost un esec.Daca mai ai nevoie de sfaturi ne poti contacta. Te ajutam cu placere. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 2, 2021 Partajează Postat Martie 2, 2021 Ce electronică.Nu au indicat Validae şi Icar ce să foloseşti? Ai bani?Poţi lua regulatoare cu afişaj digital de la 60 lei în sus... Şi vezi postările anterioare cu construcţia,ventilaţia,etc.În plus la astea ar cam trebui un UPS... Link spre comentariu
florino32 Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 La 02.03.2021 la 12:13, Nostalgic a spus: Poti folosi electronica de la incubatoarele de la electro arges, asa cum a spus si colegul validae,dar iti recomand sa-l construiesti orizontal cu ouale asezate pe un singur strat.Numai asa poti mentine temperatura corecta .Am construit si eu pe sertare suprapuse si a fost un esec.Daca mai ai nevoie de sfaturi ne poti contacta. Te ajutam cu placere. Salutare, multumesc de ajutor . am un frigider de 180l defect si as dori sa stiu exact ce imi trebuie te rog sa-mi dai linkuri catre produsele care imi sunt necesare, mentionez ca as vrea sa fie cu intoarcere automata , voi cumpara asa ceva https://www.pestre.ro/tava-incubator-cu-motoras-mt98-tehno-ms-220-v-98-oua_204183/ doar atata cunosc, in rest componentele celelalte as dori sa le aflu de la cunoscatori, componente care sa functioneze impreuna, astept raspuns. multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Singurele componente ,,universale,, pentru incubatoare sunt termostatul şi ventilatorul.Sistemul de întoarcere a ouălor trebuie construit, nu o să găsiţi aşa ceva gata făcut şi care să se potrivească exact într-un frigider.Rezistenţa de încălzire de 100W e posibil să fie cam mică la un volum mai mare, dar să zicem că puneţi două în paralel. Link spre comentariu
florino32 Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Acum 30 minute, validae a spus: Singurele componente ,,universale,, pentru incubatoare sunt termostatul şi ventilatorul.Sistemul de întoarcere a ouălor trebuie construit, nu o să găsiţi aşa ceva gata făcut şi care să se potrivească exact într-un frigider.Rezistenţa de încălzire de 100W e posibil să fie cam mică la un volum mai mare, dar să zicem că puneţi două în paralel. Asa ceva ar merge la tava de intors din linkul meu de mai sus plus 2 rezistente ??https://www.unelte-utilaje.ro/tehno-ms-termostat-incubator-ci02-tehno320.html?utm_campaign=2Performant&utm_source=a7c80ffd2&utm_medium=CPS Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Ar fi o opţiune, pare să aibă opţiuni complexe de control. Link spre comentariu
florino32 Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Acum 57 minute, validae a spus: Ar fi o opţiune, pare să aibă opţiuni complexe de control. nu pot intelege cum ar functiona, are iesire pentru motorase de intoarcere, si nu stiu daca se pot lega orice tip de motorase de intoarcere cum ar fi cele din linkul meu Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Ca să ştim trebuie caracteristicile tehnice.Din acel link nu am putut vedea mare lucru, acolo scrie că aparatul e indisponibil. Link spre comentariu
v67 Postat Aprilie 28, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2021 Va salut ,sper sa nu fie prea tirziu . pentru intoarcere am folosit motoras 12v de la stergator parbriz cu fulie diametru 6..8 cm folie de la masina de spalat ALBA LUX 18..20 cm montata pe o bara filetata ce va fi rotita piulita e tinut pe loc si se va deplasa sus jos.. am postat cu 4 ani in urma cred . Link spre comentariu
DPP Postat Februarie 10, 2024 Partajează Postat Februarie 10, 2024 La 17.04.2017 la 15:30, v67 a spus: Si foto Restul de fotografii Salutare! Cum pot sa iau legatura cu dvs in privat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum