Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Distrugerea irigatilor si a cap-ului

Vizitator maistrul strungar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 126
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am cunoscut multi ingineri din astia, care nu aveau acasa o carte din domeniul lor de pregatire. Nu aveau preocupari legate de tehnica, faceau facultatea ca sa fie sefi. Fugeau de munca fizica, dar nici cu capul nu produceau nimic.

Şi acum e la fel.

Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar

Hai sa va spun ce faceam eu la ingineri care-i dadea cu repartitie.
Sa vezi ce i-am facut eu la unu de asta.El venea in camasea curata apretata de mamicuta lui,si costum,in hala de strungarie,adica la mine.Aveam sn320,sn 400 si carusrl si borvere.Am luat o cutie de tabla de la ceaiu chinezesc,cum era pe atuncea,si am puso deasupra usii mici de la intrarea in hala,si am umplut-o cu ulei ars.Cind a intrat asta in hala l-am botezat.Ridea baieti mei de se prapadea,si eu i-am spus vezi ba inginere in hala sa vi in halat ca aici e strungarie,nu-i bal.
Lu altu de asta mai motat tot venea el prin hala si avea grija ce fac eu.I-am dat-o si lu asta,am pus prinsoare cu el sa faca o piesa la strung.Aveam in hala un strung cu universalu defect care scapa bacurile.Am uns bine bacurile cu vasilina,si am asteptat ingineru.Vine asta si prinde piesa in universal dara cind baga cutitu piesa sta pe loc.A luat patratu si a strins pina a rotunjit,si atunci i-am zis vezi ba inginere ca ai stricat universalu si o sa ti-l puna la plata.Asta na facut multi purici,ca l-a transferat in alta parte.

Sa vezi ce i-am facut eu la unu de asta.El venea in camasea curata apretata de mamicuta lui,si costum,in hala de strungarie,adica la mine.Aveam sn320,sn 400 si carusrl si borvere.Am luat o cutie de tabla de la ceaiu chinezesc,cum era pe atuncea,si am puso deasupra usii mici de la intrarea in hala,si am umplut-o cu ulei ars.Cind a intrat asta in hala l-am botezat.Ridea baieti mei de se prapadea,si eu i-am spus vezi ba inginere in hala sa vi in halat ca aici e strungarie,nu-i bal.
Lu altu de asta mai motat tot venea el prin hala si avea grija ce fac eu.I-am dat-o si lu asta,am pus prinsoare cu el sa faca o piesa la strung.Aveam in hala un strung cu universalu defect care scapa bacurile.Am uns bine bacurile cu vasilina,si am asteptat ingineru.Vine asta si prinde piesa in universal dara cind baga cutitu piesa sta pe loc.A luat patratu si a strins pina a rotunjit,si atunci i-am zis vezi ba inginere ca ai stricat universalu si o sa ti-l puna la plata.Asta na facut multi purici,ca l-a transferat in alta parte.

Link spre comentariu

Sa vezi ce i-am facut eu la unu de asta.El venea in camasea curata apretata de mamicuta lui,si costum,in hala de strungarie,adica la mine.

eu i-am spus vezi ba inginere in hala sa vi in halat ca aici e strungarie,nu-i bal.

Mestere,si dupa toate astea n-ai luat-o niciodata la dinti?

M-a ferit cel de sus si n-am lucrat nici un minut intr-o fabrica(inainte de 89),decat foarte putin,detasat in interes de serviciu,dar cred ca daca dadeam de unul ca tine sa-mi faca asemenea circ,aveai viata grea,oricat de maestro stereo te dai.

Pana la urma,daca omul venea in halat si ii turnai ulei ars in cap,care era diferenta?Cred ca ai fost norocos ca ai dat numai de prosti la viata ta.

Link spre comentariu

@franzm

Am nevasta mai tanara ca mine cu 12 ani. M-am casatorit tarziu si tipele de varsta mea erau maritate, alea misto si cuminti. Ramasesera cele cu kilometrajul dat peste cap si grasanele, asa ca am preferat una mai mica. Ce e nou, e bun !

Editat de VAX
Link spre comentariu

Ai pus placa asta de o mie de ori pana acum...cred ca mai am putin si o invat pe de rost.

Deja m-ai plictisit grav...mestere!

Link spre comentariu

Ai pus placa asta de o mie de ori pana acum...cred ca mai am putin si o invat pe de rost.

Ce altceva sa ne povesteasca, ca atat a facut toata viata.

In rest probabil ca nici nu isi mai aminteste cum statea trotilat de dimineata pana seara pe rachiu prin uzina si astepta salariul. Probabil ca nici nu isi mai amintea ce se intampla intre timp. Doar faza aia cu ingineru si-o aminteste, urmand sa vina ingineru in control a lasat tuica mai moale de si-o aminteste.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări