Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Distrugerea irigatilor si a cap-ului

Vizitator maistrul strungar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 126
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Mai bagam o spaga si o schimbam, ca pe butelii. In capitalism e mai nasol cu nevestele. Trebuie sa dispui de parale multe ca sa le primenesti. Tariceanu e la a patra.

Cititi "Anul 1984" de Orwell

https://foaienationala.files.wordpress.com/2009/08/1984_romana.pdf

Nu stiu daca versiunea asta este identica cu ce scrie in cartea care se gaseste la biblioteca.

Editat de VAX
Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar

L-am revazut pe Ceausescu in filmele puse de cetateanul Leco si mi-a dat lacrimile.Cita putere avea Ceausescu sa se opuna strainilor.Asta inseamna sa fi conducator bun si patriot.Astia de acum pupa mina la straini,ca sa nu zic ca pupa alceva,si se umileste in fata lor .Rusine mare.

Link spre comentariu

Ai auzit rau,pe timpul lui Ceausescu se facea carte,ca era dusi copiii cu forta la scoala,zic de aia care nu mergea de buna voie.

Acuma se roaga sa mearga si bate profesoru,cum arata pe la jurnale,ca ia catalogul si da in cap la profesor.In comunism nu era asa ceva!

Si chiar de era semialfabet,era bagat in servici,si facea scoala la seral.

Link spre comentariu

Domnule mestere strungar ... am auzit ca pe vremea lu' Ceausescu orice semianalfabet avea un loc de munca.. mai mult putea chiar sa fie pe un post de conducere. Este adevarat ?

Pe vremea lui Gh Gh Dej , in primii ani ai RPR se faceau ceva facultati muncitoresti , absolventii lor ajungind in functii de conducere, erau de durata scurta scolile alea.

A fost in perioada cea mai aspra a luptei de clasa.

In perioada lui Ceausescu nu sa mai proliferat aberatia aia.

Link spre comentariu

Vreau sa raspund lui cetateanul Vax,ce faceam eu la ingineri aia de-i dadea cu repartitie.

Sa vezi ce i-am facut eu la unu de asta.El venea in camasea curata apretata de mamicuta lui,si costum,in hala de strungarie,adica la mine.Aveam sn320,sn 400 si carusrl si borvere.Am luat o cutie de tabla de la ceaiu chinezesc,cum era pe atuncea,si am puso deasupra usii mici de la intrarea in hala,si am umplut-o cu ulei ars.Cind a intrat asta in hala l-am botezat.Ridea baieti mei de se prapadea,si eu i-am spus vezi ba inginere in hala sa vi in halat ca aici e strungarie,nu-i bal.
Lu altu de asta mai motat tot venea el prin hala si avea grija ce fac eu.I-am dat-o si lu asta,am pus prinsoare cu el sa faca o piesa la strung.Aveam in hala un strung cu universalu defect care scapa bacurile.Am uns bine bacurile cu vasilina,si am asteptat ingineru.Vine asta si prinde piesa in universal dara cind baga cutitu piesa sta pe loc.A luat patratu si a strins pina a rotunjit,si atunci i-am zis vezi ba inginere ca ai stricat universalu si o sa ti-l puna la plata.Asta na facut multi purici,ca l-a transferat in alta parte.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări