Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Distrugerea irigatilor si a cap-ului

Vizitator maistrul strungar

Postări Recomandate

Da,faceti focu cu cartile de istorie,ca incalzirea centralizata la retea s-a desfintat,si cazanele a ajuns la fier vechi.Uite ca zicind de cazane,mi-am adus aminte de Uzina Vulcan,distrusa si asta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 126
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Maistore.......nu incepe cu istoria,ca ma loveste dileala.Aia ce am invatat noi in scoala numa' istorie nu este.Adica nu cea reala.

Eu ma retrag din discutiile astea.Ca si incurajare pt. nea' maistru.......fii increzator,avem din nou un tatuc.......cu mustata.El e singurul care cunoaste programul de guvernare.La robinetul cu bulina albastra va curge lapte,iar la cel cu bulina rosie va curge miere............fir-ar mama ei de minte ingusta........

Link spre comentariu

Bine ca incepe sa se curete ciuma asta comunista. Au facut canale de irigatii care costau mai mult sa le folosesti decat produceau la recolta ca tot ce era in tara asta. De aia scoatem acum mai mult pe hectar ca atunci, ca nu avem irigatii.

Maistrule, du-te acolo sa iti iei pensia, ia-ti o bucata de conducta inutila, nu ma pune pe mine sa muncesc sa ti-o platesc dupa ce ati distrus Romania cu toate aberatiile alea de constructii comuniste.

Munca in uzine nu se face incarcand discuri de frana la sudura la prieteni, aia e frecat menta, sa iti plateasca pensia prietenii aia la care le-ai sudat discurile.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Stimati participanti la aceasta discutie. initiatorul acestor dialoguri are 73 de ani , cred ca nimeni din cei ce si-au spus parerea nu ating aceasta vechime , si experienta de viata , si de regimuri politice,

Asa ca personajul va vorbeste din experienta lui de viata si de munca.Va rog putin respect , macar pentru virsta dinsului.

Link spre comentariu

Da eu vreau sa intreb pe cetateanul Rata,daca stie care-i ordinea de aprindere la buceag,si ce-i ala pasul la filet.Cetatene Rata,jeg era pe salopetele noastre ale oamenilor muncii,ca noi munceam pe vremea aia,nu taiam frunza la cîini.Pensionari e primi care plateste facturile si datorile,apoi cumpara mincare si medicamente.Uzina Vulcan facuta praf.Ce cazane se facea acolo.

Link spre comentariu

Da eu vreau sa intreb pe cetateanul Rata,daca stie care-i ordinea de aprindere la buceag,si ce-i ala pasul la filet.Cetatene Rata,jeg era pe salopetele noastre ale oamenilor muncii,ca noi munceam pe vremea aia,nu taiam frunza la cîini.Pensionari e primi care plateste facturile si datorile,apoi cumpara mincare si medicamente.Uzina Vulcan facuta praf.Ce cazane se facea acolo.

Eu te cred dar nu mai poti da inapoi timpul...istoria e curva penala.Numai la mine in Galati cate s-au distrus de o mana de prosti...macar le vindeau acele utilaje dar au dat la fier vechi o gramada de strunguri de precizie,si alte masinarii de fabricatie japoneza...

Link spre comentariu

Da eu vreau sa intreb pe cetateanul Rata,daca stie care-i ordinea de aprindere la buceag,si ce-i ala pasul la filet..

Ce e ala buceag ? Din pacate au uitat sa-l treaca in dex .... Sa nu ziceti ca va referiti la un anume camion ...

Cat despre pasul la filet... poate pe un forum de moda ati avea mai multe sanse .... pe unul tehnic mai greu.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări