Mircea Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 Eu as interzice accesul unor persoane la Internet. Chiar apreciez o anumita forma de SF. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2017 Partajează Postat Octombrie 25, 2017 (editat) Unele tari au rezolvat institutional accesul la internet . Altele doar la goodies ... Nicht facebook and others . Trendul e sa aiba tot mai multi decidenti idei restrictive . Altii sant mai subtili ... le lasa la liber , si pedepsesc accesul . Cele profund democratice doar carteaza si stocheaza drumurile cetatenilor prin lumea virtuala . Cateodata , desigur din intamplare , si zicerile internautilor . Adica in integralitate ... Restul sant variatiuni , combinatii si permutari . Editat Octombrie 25, 2017 de gauss Link spre comentariu
oprea_m Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=3jcvLYL1MRU&index=2&list=LLWrk4FnS0PQnI_4j3EVKUNA Sa se uite domnii care sunt necredinciosi la acest fragment de documentar si vor vedea ca acel cercetator indian a realizat un amestec de materii ce provin din natura si le-a introdus intr-un cuptor pentru a obtine un pretios lichid care expus luminei solare or luminei in general produce presiune electrica intre doi electrozi introdusi in solutia respectiva. Cartea din care a luat reteta nu este alta decat Vimaanika Shaastra, un fragment vestit din Yantra Sarvasva. Va stimez, Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 produce presiune electrica intre doi electrozi introdusi in solutia respectiva. Imi e strain termenul de presiune electrica...puteti explica? Link spre comentariu
lukeme Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 (editat) Cititi Vimaanika Shaastra... si va lamuriti. Alchimie hindusa... Important e ca materiile sa provina din natura... Editat Octombrie 26, 2017 de lukeme Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Da' s-o crezi tu ca ma apuc acum de lecturat asa ceva doar ca sa-mi explic un termen.Credeam ca il poate explica cineva in cateva cuvinte,altfel cred ca pot trai si fara asta. Link spre comentariu
lukeme Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 (editat) Nici nu va dati seama ce pierdeti.... serios! Vehiculele zeilor: "Vimanika Shastra, which purports to be an ancient Hindu manuscript on the construction and use of flying machines." http://upload.vedpuran.net/Uploads/121113the_vimanika_shastra.pdf Editat Octombrie 27, 2017 de lukeme Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Toate la vremea lor,acum doar voiam sa aflu ce e presiunea electrica,in ce se masoara,cum poate fi pusa in evidenta daca tot se lauda unii ca au obtinut-o.Credeam ca cine foloseste asemenea termeni stie si despre ce e vorba,altfel chiar nu ma pasioneaza acum ''Alchimie hindusa''. Link spre comentariu
lukeme Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Cum sa definesti si sa masori inefabila presiune divina care apare in pretiosul lichid...? Nu credeti ca exagerati? Probabil, daca ati fi capabil sa intrati in transa meditativa yoghina - samadhi - ati putea percepe, foarte vag, ceva atat de impalpabil... Altfel... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Nu cred ca exagerez...dar cred ca ai prins ideea. Link spre comentariu
lukeme Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Da, dar noi suntem necredinciosi - ne-hinduisti sau macar budisti - asa ca nu am putea intelege, chiar daca dl. Oprea s-ar stradui sa ne explice... fara credinta intensa, miracolele nu sunt posibile. Link spre comentariu
Postări Recomandate