alcon Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Referitor la titlul topicului.Omul cand nu intelege ceva, sau poate nu vrea, de lene sa gandeasca, personifica, inventeaza zei, este mai comod, Dupa al treilea razboi mondial, cine stie, poate ne vom inchina la Chupacabra. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Vai de mine ... la ochiosu' ala oribil ? Mai bine satanisti , ca sant ( deja ) comunitati inchegate si consistente ... Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Soarele nostru are aproape 5 miliarde de ani. Acum vad ca unii spun ca "Universul s-a format si dezvoltat la fel peste tot" Asa e,nici o alta stea nu se putea forma (plus sistemul de planete) acum 6 miliarde de ani.Chiar sa fi fost identic cu al nostru sistem solar,tot ne separa un miliard de ani (intre viata inteligenta aparuta acolo si noi) Sa presupunem ca dupa vreo 5 miliarde de ani,universul a inceput sa se mai stabilizeze,tot raman miliarde bune de ani in care putea sa apara viata,sa evolueze, sa stagneze, sa ajunga la extinctie Sau sa plece,sa migreze in alte sisteme daca al lor era pe duca sau in pericol iminent. Poate au colonizat alte planete,poate sunt nomazi prin spatiu,poate au disparut demult,cel mai probabil,indiferent de tehnologii intr-un miliard de ani se schimba multe. Desi sunt de acord cu tine,iti reamintesc ca..''Universul'' miliardarilor...ROMANI sa format in mult mai scurt timp !! Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Referitor la titlul topicului. Omul cand nu intelege ceva, sau poate nu vrea, de lene sa gandeasca, personifica, inventeaza zei, este mai comod, Dupa al treilea razboi mondial, cine stie, poate ne vom inchina la Chupacabra. Raspuns gresit ! cand ..''OMUL'' nu intelege ceva,da mult(mai mult) din gura si ajunge...(trantor)PARLAMENTAR ! Va rog...nu va ofensati,TARA asta are conducatorii pe care ii merita !! Oare?? https://postimg.org/image/mw8ia6mj9/ Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Raspunsul dupa nas e simplu, autobuzul ca`ti sufla direct in nas gazele, dincolo pe la 200m direct in atmosfera. Randamentul motorului electric este mai bun, frecarea pe sina mai mica decit la autobuz, frinarea recuperativa mai ajuta ceva la tramvai insa apare problema pierderilor energiei electrice pe transport... Pina la urma mie`mi pare a fi mai poluant autobuzul, dar repet, doar imi pare. Sigur ati vazut autobuze/basculante etc care scoteau nori negrii/albastri de fum combustibil nears ! Umblam mult cu ..bicicleta...era GROAZNIC ! Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Ne lasi, nene Morocanosule, ca alea erau gaze din chestii naturale, nu E-urile de azi. Nu erau nocive ca alea de astazi. Iar vii cu propaganda d-asta captalisto-salbatica?! Nu e gluma decat pentru cine o percepe ca gluma. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 (editat) Apocaliptic , aaa ? ... Bine ca macar unii se distreaza , si p' aci prin topic . Probabil ei stiu ceva ce eu nu stiu ... fericiti cei saraci cu duhul ! Furtuni ca aceasta au fost cam de 116842, 375 ori in istorie ( ei le stiu ) ... nimic nou ! Si toate pe 17 septembrie ... exact ca in ultimii 50 ani , consecutiv , in fiecare an ! Ce schimbari de clima ? ... bancuri ... pentru prosti ! http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-furtuna-puternica-la-timisoara-imagini-cu-puternic-impact-emotional-794804 Editat Septembrie 17, 2017 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 (editat) Sa vedeti ce "fain" a fost azi la Timisoara, morti, raniti, haos in oras, pomi rupti, energie lipsa... Eram acasa dar am plecat urgent la Jimbolia, aici a fost furtuna dar ceva mai blinda, am scapat doar cu vreo 10-15 tigle sparte si aruncate de pe casa. Multumesc Celui de sus , am scapat usor, prin Sacalaz a fost jale, acoperisuri aruncate, stilp de 20Kv rupt, un acoperis de tabla infasurat pe reteaua de 20Kv. Editat Septembrie 17, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 (editat) Sant 5 morti , in 3 localitati ... Timisoara , Buzias , Moneasa ... Am vorbit la telefon cu rude si cunoscuti ... acum e in Baia Mare , a parcurs destul ... cateva judete . Personal , nu - mi amintesc in niste ani , pe care i - am parcurs , de asa ceva in septembrie ... in fine ! Editat Septembrie 17, 2017 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Anul asta am mai avut ceva tigle sparte, vreo 5-6 doar. Asta doar anul asta, din `91 pina anul asta n`a mai avut astfel de probleme. Asta parca, parca inseamna ceva. Link spre comentariu
marius75 Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 (editat) Va spun eu care e treaba, in ziua de azi cetatenii se ingrijesc sa-si faca multe acareturi pe langa casa, dar un adapost subteran nu-si fac. Autoritatile locale lasa avertizarea populatiei pe seama tembeliziunilor. Se putea activa un sistem de alertare prin intermediul sirenelor de pe caminele culturale (in caz ca n-au ajuns la fer). Copiem de afara doar relele...pai hai sa copiem si p'alea bune. La americani a sunat sirena de vant puternic (tornada la ei), fug toti in adaposturi subterane. Victime sunt si acolo, dar vorbim de alta forta a vantului. Pai daca vine o tornada la noi d'aia, ne face muci. Nu vreau sa se inteleaga ca eu am adapost subteran, dar o sa ingrijesc sa-mi fac. E bun si daca vine vantu ala mare, coreenii sau ET. Editat Septembrie 17, 2017 de marius75 Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 (editat) Bilantul creste ... 6 decese . In fine ... Altfel , eu la bloc n - am ce adapost subteran sa - mi fac . O sa ziceti de subsol ... are doar o intrare denivelata , din casa scarii ... cobori niste trepte ... si alte trepte de la usa de acces pana la podeaua subsolului . Incape doar o persoana si jumatate ... ca pe o carare . Se fac si adaposturile dupa niste reguli ... ideea e sa ai pe unde iesi cand se termina motivul pentru care ai intrat acolo ( printre altele ) . Eventual sanatos ... P . S . - 7 decese ... Editat Septembrie 17, 2017 de gauss Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Care adapost subteran la americani? De unde scoateti toate astea? Din Rambo 5? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 Alea proprii si personale! Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 17, 2017 Partajează Postat Septembrie 17, 2017 (editat) 8 decese ... In America e o " cultura " a pericolului iminent , a supravietuirii etc . Sustinuta in spate de o industrie , reviste periodice , magazine specializate , cursuri , tot felul de guru ... fiecare cu trainingul lui , ma rog ... unde sant multi bani excedentari si foarte multa populatie , e inerent sa apara si asa ceva . Unde sant aglomerari urbane cu milioane de locuitori ... nu prea ai ce adaposturi sa faci . S - a vazut ( si ) cu ultimele uragane ... http://edition.cnn.com/style/article/doomsday-luxury-bunkers/index.html Cine poate ... poate ! Editat Septembrie 17, 2017 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate