Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Secretul Zeilor

Postări Recomandate

Soarele nostru are aproape 5 miliarde de ani.

Acum vad ca unii spun ca "Universul s-a format si dezvoltat la fel peste tot"

Asa e,nici o alta stea nu se putea forma (plus sistemul de planete) acum 6 miliarde de ani.Chiar sa fi fost identic cu al nostru sistem solar,tot ne separa un miliard de ani (intre viata inteligenta aparuta acolo si noi)

Sa presupunem ca dupa vreo 5 miliarde de ani,universul a inceput sa se mai stabilizeze,tot raman miliarde bune de ani in care putea sa apara viata,sa evolueze, sa stagneze, sa ajunga la extinctie

Sau sa plece,sa migreze in alte sisteme daca al lor era pe duca sau in pericol iminent.

Poate au colonizat alte planete,poate sunt nomazi prin spatiu,poate au disparut demult,cel mai probabil,indiferent de tehnologii intr-un miliard de ani se schimba multe.

Desi sunt de acord cu tine,iti reamintesc ca..''Universul'' miliardarilor...ROMANI sa format in mult mai scurt timp !! :dsgfds :ras:

Link spre comentariu

Referitor la titlul topicului.

Omul cand nu intelege ceva, sau poate nu vrea, de lene sa gandeasca, personifica, inventeaza zei, este mai comod, Dupa al treilea razboi mondial, cine stie, poate ne vom inchina la Chupacabra.

Raspuns gresit ! cand ..''OMUL'' nu intelege ceva,da mult(mai mult) din gura si ajunge...(trantor)PARLAMENTAR ! Va rog...nu va ofensati,TARA asta are conducatorii pe care ii merita !! Oare?? :nerv https://postimg.org/image/mw8ia6mj9/

Link spre comentariu

Raspunsul dupa nas e simplu, autobuzul ca`ti sufla direct in nas gazele, dincolo pe la 200m direct in atmosfera.

Randamentul motorului electric este mai bun, frecarea pe sina mai mica decit la autobuz, frinarea recuperativa mai ajuta ceva la tramvai insa

apare problema pierderilor energiei electrice pe transport...

Pina la urma mie`mi pare a fi mai poluant autobuzul, dar repet, doar imi pare.

Sigur ati vazut autobuze/basculante etc care scoteau nori negrii/albastri de fum combustibil nears ! Umblam mult cu ..bicicleta...era GROAZNIC ! :nerv

Link spre comentariu

Apocaliptic , aaa ? ... Bine ca macar unii se distreaza , si p' aci prin topic . Probabil ei stiu ceva ce eu nu stiu ... fericiti cei saraci cu duhul ! Furtuni ca aceasta au fost cam de 116842, 375 ori in istorie ( ei le stiu ) ... nimic nou ! Si toate pe 17 septembrie ... exact ca in ultimii 50 ani , consecutiv , in fiecare an ! Ce schimbari de clima ? ... bancuri ... pentru prosti !

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-furtuna-puternica-la-timisoara-imagini-cu-puternic-impact-emotional-794804

Editat de gauss
Link spre comentariu

Sa vedeti ce "fain" a fost azi la Timisoara, morti, raniti, haos in oras, pomi rupti, energie lipsa...

Eram acasa dar am plecat urgent la Jimbolia, aici a fost furtuna dar ceva mai blinda, am scapat doar cu vreo 10-15 tigle sparte si aruncate de pe casa.

Multumesc Celui de sus , am scapat usor, prin Sacalaz a fost jale, acoperisuri aruncate, stilp de 20Kv rupt, un acoperis de tabla infasurat pe reteaua de 20Kv.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Sant 5 morti , in 3 localitati ... Timisoara , Buzias , Moneasa ... Am vorbit la telefon cu rude si cunoscuti ... acum e in Baia Mare , a parcurs destul ... cateva judete . Personal , nu - mi amintesc in niste ani , pe care i - am parcurs , de asa ceva in septembrie ... in fine !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Va spun eu care e treaba, in ziua de azi cetatenii se ingrijesc sa-si faca multe acareturi pe langa casa, dar un adapost subteran nu-si fac. Autoritatile locale lasa avertizarea populatiei pe seama tembeliziunilor. Se putea activa un sistem de alertare prin intermediul sirenelor de pe caminele culturale (in caz ca n-au ajuns la fer).

Copiem de afara doar relele...pai hai sa copiem si p'alea bune. La americani a sunat sirena de vant puternic (tornada la ei), fug toti in adaposturi subterane.

Victime sunt si acolo, dar vorbim de alta forta a vantului. Pai daca vine o tornada la noi d'aia, ne face muci.

Nu vreau sa se inteleaga ca eu am adapost subteran, dar o sa ingrijesc sa-mi fac. E bun si daca vine vantu ala mare, coreenii sau ET.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Bilantul creste ... 6 decese . In fine ... Altfel , eu la bloc n - am ce adapost subteran sa - mi fac . O sa ziceti de subsol ... are doar o intrare denivelata , din casa scarii ... cobori niste trepte ... si alte trepte de la usa de acces pana la podeaua subsolului . Incape doar o persoana si jumatate ... ca pe o carare . Se fac si adaposturile dupa niste reguli ... ideea e sa ai pe unde iesi cand se termina motivul pentru care ai intrat acolo ( printre altele ) . Eventual sanatos ...

P . S . - 7 decese ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

8 decese ... In America e o " cultura " a pericolului iminent , a supravietuirii etc . Sustinuta in spate de o industrie , reviste periodice , magazine specializate , cursuri , tot felul de guru ... fiecare cu trainingul lui , ma rog ... unde sant multi bani excedentari si foarte multa populatie , e inerent sa apara si asa ceva . Unde sant aglomerari urbane cu milioane de locuitori ... nu prea ai ce adaposturi sa faci . S - a vazut ( si ) cu ultimele uragane ...

http://edition.cnn.com/style/article/doomsday-luxury-bunkers/index.html

Cine poate ... poate !

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări