hpavictor Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Evident . Majoritatea " dovezilor " țin de cultura SF și include orice este nefiresc , mistic sau prostie pură . Unii autori trăiesc din manipulare , alții mai naivi se hrănesc cu asta . Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Eu as zice Secretul Zmeilor. Zmeilor de carton. De acord cu colegul, este 99,99% manipulare. Din vremuri vechi de tot. Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Bai frate ce extraterestrii? Noi suntem singuri in univers! Viata inteligenta nu poate sa apara decat aici, la noi. Poate sa fie miliarde de catralioane de stele, ca soarele nostru nu e niciuna, ca el lumineaza toata lumea care este. Cand vor veni extraterestrii in... "vizita de lucru",au sa-ti dea la fund...necredinciosule...! Link spre comentariu
Cortex Postat Septembrie 7, 2017 Partajează Postat Septembrie 7, 2017 Sti ce e interesant ? ca acum cativa ani buni toata lumea era tinuta la curent cu descoperirile NASA, asenelizari ,,etc , azi cu toata tehnologia actuala nu se mai aude nimic, oare chiar o-m fi singuri prin universu asta ? sau avem vecini de care nu trebuie sa stim ?!?! Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Pentru ca pe vremea aia NASA & Co aveau fonduri aproape nelimitate. Azi, cu politicieni de genul lui Trump, lumea prefera sa lucreze în tacere, ca sa nu fie luati în colimator pentru ca risipesc banii publici. Iar în ioropa banii se cheltuie cu "oaspetii" si asistatii sociali. Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 (editat) Eu despre rusi nu am auzit sa mai fi descoperit oareceva in ultima vreme, in nici un domeniu...poate doar ceva convorbiri secrete intre politicieni din SUA sau Europa. E clar, daca nu investesti in spionaj stiintific si economic o patesti... Nasa lucreaza: http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/nasa-a-descoperit-sapte-exoplanete-de-marimea-terrei-intr-un-singur-sistem-solar-la-ce-distanta-se-afla.html Editat Septembrie 8, 2017 de lukeme Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 (editat) NASA face chestii mult mai prozaice si mai aplicate decat cercetarea cu telescoape , fie si ele spatiale . Aia este pentru marele public , sa apara pe la conferinte de presa ( dupa planificare si desfasurator ) tot felul de ochelaristi si soareci de biblioteca , sa anunte chestii care sa infierbinte periodic maginatia cohortelor de onanisti SF , care se masturbeaza privind la figurine si actipilduri cu Razboiul stelelor , Leila , Han si R2-D2 . Da ... ar putea sa fie viata la 39 de ani lumina , peste n triloane de ani . Lupta e pentru viata asta scurta si trecatoare , d' aci de pe Terra , cu sange si carne ... http://www.telegraph.co.uk/news/science/space/11171389/Top-secret-US-space-drone-returns-to-Earth-after-two-year-orbit.html Bugetul NASA este mare ( sau mic ? ... ) , nimeni nu stie pe ce se cheltuieste . An de an e tot mai mare , asta ca sa nu socotim si cel pentru " black programs " , care nu sant documentate si nu trec prin Senat sau alte organizatii de decidenti , pe care nu - i ia nimeni in serios . In mod dirijat mai " scapa " cate ceva , care sa certifice ca " se lucreaza " , si sa ia si China aminte , principalul oponent serios , care " baga " si ea fara numar , sperand sa nu se trezeasca intr - o dimineata ca nu - i mai functioneaza faxul , telefonia mobila si e - mailul , din cauza ca nimeni nu stie de ce ... Lupta tacuta este intre cei doi pe orbita , miza e prea mare ca sa - si inchipuie cineva ce se va intampla daca vreo tabara pierde o runda , fie ea si decisiva ... Ce o fi facut masinaria aia pe orbita , 2 ani ? ... Or mai fi si altele ? Mai mari , mai confortabile , cu oameni si tastaturi ? ... Sau mai mici , cazand peste vreo chestie care starneste invidia ? ... Cred ca o sa aflam , inainte sau o data cu viitoarea paruiala pur terestra si imperialista ... mister Trump e destul de vocal , chiar daca destul de criptic . In limbajul mioritic se denumeste " l - a luat gura pe dinainte ... " , desi gurile rele spun ca pe dinapoi ar fi mai pe placul lui . Ma rog , cu participante de sex feminin ! ... contrar modei care se raspandeste si ( ni ) se impune persuasiv , in ultimul timp . Editat Septembrie 8, 2017 de gauss Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Inca o planeta pentru ochelaristi, soareci de biblioteca si onanisti SF: http://www.skyandtelescope.com/astronomy-news/exoplanet-found-around-proxima-centauri-2408201623/ Link spre comentariu
icar Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 In copilarie am citit pe nerasuflate Amintiri despre viitor. Si nu numai. Am fost extaziat si incintat, mai ca asteptam extraterestrii sa vina sa dau mina cu ei! Intre timp am mai crescut, am mai citit, am mai inteles si facut diferenta intre dorinta de fantastic si adevar! Amintiri dspre viitor este o cacealma! Nu, nu suntem singuri in univers, asta e clar. Numai ca alte civilizatii sunt la distante asa de mari de noi incit e cam greu sa ne viziteze. Ca si noi pe ei, de altfel Apoi, Universul s-a dezvoltat, de la Bing Bang incoace, uniform. Cam cind a aparut omul pe Pamint, au aparut si "reptilienii" sau "acadienii" pe planeta Hix, din Alfa Centaurii. De ce ar fi muuuuult mai dezvoltati decit noi??? Nu tot prin aceleasi etape au trecut si ei???? Hai sa zicem ca, poate, nu au avut un cataclism de genul celui care a omorit dinozaurii. Numai ca, 60 de milioane de ani, la scara evolutiva si cosmica, nu-i mare scofala. Pe de alta parte, mai bine sa nu ne gaseasca. O finta evoluata, ca omul, de exemplu, este o fiinta violenta, dominatoare. Uitati-va ce s-a intimplat cind europenii au gasit America, uitati-va ce se intimpla acum in lume. De ce credeti ca extraterestrii astia vor veni sa ne invete fizica cuantica, cum sa vindecam cancerul sau cum sa mergem cu un automobil fara sa consumam nimic??? Nu, ei vor veni si, in cel mai rau caz, ne vor pune la munca. Normal, in folosul lor! Link spre comentariu
orgasmo Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Am fost extaziat si incintat, mai ca asteptam extraterestrii sa vina sa dau mina cu ei! https://www.stuff.co.nz/life-style/parenting/95505124/my-sister-says-i-am-an-alien-9yearold-boy-applies-for-new-nasa-job Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Da ... totusi as fi curios cum arata " margelele " si " oglinjoarele " de la ei ... ma rog , fara sa ne fi crescut in cotete , ca pe iepuri ... si ce ar urma : tava , cratita sau frigarui , afumaturi etc . ! Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 @icar:Desigur ca extra. nu vor veni sa ne invete lucruri noi pt. ca le-am putea face...concurenta(??) dar,imi place chestia asta,"in cel mai rau caz,ne vor pune la munca..." ! Deci,vor disparea ..ajutoarele sociale?? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Pai depinde ... extra astia ori fi de stanga sau de dreapta ? Link spre comentariu
lukeme Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Singurul semnal radio care ar putea veni de la o civilizatie extraterestra e acesta, detectat in 1977, dar nu s-a repetat: https://en.wikipedia.org/wiki/Wow!_signal Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Or fi vazut ca " n - au cu cine " ... Link spre comentariu
Postări Recomandate