stefanstudio Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 de ceva timp am o mare problema cu pc ul nu mai imi deschide aproape nici un program joc etc .....lam formatat de n ori instalat drivere etc instalez de ex call of duty 4 si ori nu merge deloc ori merge si peste 1 zi 2 gata nu mai merge ......asa face cu aproape toate jocurile inclusiv aimp3 cand vreau sal deschid apare eroarea aimp3 has stopped woeking windows can check online for a solution to the problem daca il dezinstalez si il instalez iar e posibil sa mearga perfect 1 zi 2 cat ae el chef dupaia pa la inceput credeam ca e o problema cu jocurile piratate dar face la fel si cu jocu original .am problema asta de 1 an si ceva inainte megrea perfect am uitat sa mentionez ca am urmatparea configuratie cpu i3 de 3 mhz 6 g ram hdd 500g placa video nvidia gt630 de 2g ddr3 128 bit Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Ati formatat toate partitile sau doar partitia C ??? Link spre comentariu
stefanstudio Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 doar c ,,,,,,d ul doar lam scanat de virusi Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 doar c ,,,,,,d ul doar lam scanat de virusi E ! Acolo inseamna ca este ceva , in partitia scanata (D) ! Link spre comentariu
stefanstudio Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 mam gandit si eu ca as putea avea virusi in d dar am prea multa informatie acolo si nuas vrea sa sterg interesant e ca unele programe cum e vlc ul nu are nici o problema sau jocul hitman Link spre comentariu
Den Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 (editat) Memorie ram defecta.Adresare memorie incorecta.Vad ca ai 6gb.Configuratie 2+2+1+1 sau 4+2 incorecta.Scoate din ele pana gasesti vinovatul. Sau varianta de virus cum ti s-a zis mai sus. Editat Ianuarie 4, 2017 de Den Link spre comentariu
stefanstudio Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 hai ca asta e interesanta cu memoria ram .....nustiu cat de plauzibile ar fi pentru ca problema asta o am doar la jocuri si aimp3 dar in fine cu ce program pot face un test de memorie ? Link spre comentariu
Den Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 (editat) Pai tu sustii ca nu ai virusi Memtest pt ram.Crystaldisk info pentru verificare smart hdd. Se intampla si cand driverele sunt corupte,fisiere lipsa direct x(pt asta folosesti direct x updater). Acum multe pot fi...pe rand si ii dai de cap. Editat Ianuarie 4, 2017 de Den Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Eu a-si zice sa incercati sa instalati un antivirus mai bun,de exemplu : kaspersky internet security sau bitdefender internet security,iar apoi sa incercati sa-i dati o scanare la toate partitile dvs....adica C,D,E,F sau ce aveti dvs acolo... Dvs ce antivirus folositi acum ??? Astept raspuns !!! O seara minunata va doresc !!! Link spre comentariu
stefanstudio Postat Ianuarie 4, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 am facut un test de memorie ram si nu am nici o eroare ...... nu folosesc nici un anti virus dece? pentru ca nu cred ca face mare lucru doar ingreuneaza calculatorul si daca intampina un virus serios oricum trece de el eu pana acum nu am avut probleme cu virusi ...decat erori date de fisiere corupte sa instalari si dezinstalar de programe de multe ori am observat de curand ceva si anume formatez pc ul bag win 7 cu drivere etc dar fara sa instalez demo tools se pare ca toate merg bn cum lam instalat pe ala sa busit tot totusi nu cred sa aibe virusi in el pentru ca il descarc depe site ul oficial credeti ca poate sa fie ceva dela windows ????? sa aibe conflicte sau ceva probleme in radacini mai ma gandesc la varianta cu fisiere corupte (cd ul placii video edestul de rau zgariat dar nu imi da erori la instalare) Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 neaparat un boot time scan , scanare din DOS , sa se scaneze si partitia aia pitica de 100Mb pe care nu o vezi in windows , si scaneaza partitia D cu un scaner online , in asa fel elimini posibilitatea unui antivirus corupt. spor la mesterit (am uitat sa ma laud: io am 12G de RAM , adica 8+4 si merge perfect impreuna cu un SSD 512Gb Samsung de ultima generatie... ) Link spre comentariu
stefanstudio Postat Ianuarie 5, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 la formatare eu partitia aia o sterg cu tot cu c si fac altele dupa instalez win Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) la formatare eu partitia aia o sterg cu tot cu c si fac altele dupa instalez win Da stergeti toate partitile,le creati inapoi...iar apoi le formatati....si instalati sistemul de operare in partitia C . O zi superba va doresc !!! Editat Ianuarie 5, 2017 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
mila Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Scanezi HDD pe alt calculator si sper ca instalarile le faci fara retea/internet! Editat Ianuarie 5, 2017 de mila Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Aaaa,si mai e o mica problema...daca instalati soft-urile de pe vreun stick sau de pe vreun dvd-u...poate sa fie virusat si acest stick sau acel dvd-u.... Deci pana sa bagati stick-ul sau dvd-ul acela in pc-u trebuie sa le scanati cu un antivirus bun...asa cum v-am mai spus si mai sus.... Dar apropo...ati facut vreo scanare cu vreun antivirus recomandat de mine mai sus la toate partitile ? O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum